1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581619 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2694179

Sv: Apropå nånting...
Ett jävla tjat om dessa tröjor!
Fokusera på laget istället, för mig får de spela i Åsa Nisses pyjamas bara de vinner!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zoogin62: Vadå fokusera på laget? Laget är inte nånting vi kan påverka. Vet du ens vad en supporter är? Såna här saker som tröjor är nånting vi kan påverka. Det handlar om hur vi vill att klubben ska framställas. Sånt måste alltid få ta plats i diskussionsforum. Timrå IK är inte bara ett antal spelare som åker runt på isen. Timrå IK är så mycket mer. Folk tycker uppenbarligen denna fråga är viktig, och det gör mig glad att folk får upp ögonen för medlemskap och dess innebörd samt att man engagerar sig i klubben.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zoogin62: ja och du hatar verkligen folk som har åsikter utanför din box. Ska vi sitta tysta till premiären? Surar vi för mycket? För lite glada facebook-gubbar? Ja ers höghet, klart du ska få bestämma innehållet här som vanligt. Mycket gnäll på dig.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zoogin62: Respekterar din åsikt men håller inte med dig dock. Varför ska vi inte pusha för någonting 90% av supportrarna vill? Det är väll ändå ganska relevant, ska vi diskutera vem som är bäst på golf i laget istället kanske? Om inte vi någonstans kämpar för det, kommer det troligtvis aldrig hända något med tröjorna.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zoogin62: skicka in en motion på det!
Kommentera