1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581887 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #293684

Sv: Reseklubben
Helg Ernest:

Det var det mötesprotokoll vi läste också. Du glömde dock att lägga till brevet som bifogades. Jag vet tom vem som skrev brevet och denne har bett om ursäkt till SK för det också då denne insett att han fått höra saker av personer han trott på som inte var sanna. Orden var dock inte "krossa SK" utan "Knäcka SK". I övrigt så skrevs det en massa saker som SK nästan borde kunna anmäla som förtal. Vi fick det av en medlem i SK som reseklubben försökt "värva". Men det där är gammalt och utagerat. Men ville bara nämna det eftersom det påstås att Octagon hittat på det av vissa.

TIK08 svartfötter? Kan säga att alla dessa underorganisationer jobbar för och med Timrå IK Supporterklubb. Vi samarbetar med alla utom Reseklubben. Vi vill dock samarbeta. Att det skulle vara på grund av SKs premisser är helt fel. Det mesta är över vårt huvud. Vi jobbar för och stöttar Timrå IK och då följer vi även deras och Hockeyligans regler. Verkar vara få som läst krönikan på Supporterklubbens hemsida om dessa regler. Rolf Jonsson på RFs svar i Dagbladet skulle det vara intressant att se hur frågan var ställd men samtidigt så vill väl Hockeyligan gå efter RFs rekomendationer.

Citat från Dagbladet: "Alla andra elitserieklubbar har ju hur många supporterklubbar som helst, säger Torbjörn Bosk."

Visst finns det många grupperingar överallt annars så som det gjort här också med våra så kallade underorganisationer. Men alla dessa grupperingar samarbetar med den officiella och de accepterar de gällande reglerna. Det enda stället där det är splittrat är i Frölunda, men det är också Sveriges näststörsta stad, är nog ett mindre bekymmer där. I Leksand har man många men den som anordnar allt är Superstars. Som för övrigt också är Sveriges i särklass rikaste supporterklubb. Det är alltså just nu bara två stycken ställen i Elitserien där det ordnats olika bussresor från samma stad. Alla andra supportergrupperingar i Sverige accepterar och följer dessa regler.

Jag förstår Timrå Reseklubb, det måste kännas för jävligt att när man ordnat ett bra pris på bussresor och sedan måste inrätta sig för hur den officiella supporterklubben har det. Den miss ni gjorde där var att inte tala med Timrå IK och Timrå IK Supporterklubb innan ni letade fram bussbolag och sponsorer. Ett samarbete hade funkat betydligt lättare innan de båda gjort klart med bussbolag till exempel. De har ju deadline på sånt där.

Nu funkade det bra i Leksand även om det var en miss av Leksand att ni fick stå på ståplats och vi vart därav tvingade att ha en gul lina emellan oss. Men vi höll på samma lag och jag kunde då inte se några sura miner från något håll. Var härliga 3 poäng vi kämpade ihop tillsammans med vårt härliga lag.

Det om något borde visa att ett samarbete borde kunna funka. Det är självklart att SKs och reseklubbens resor kan funka bättre. Linköpings White Lions lockade nästan 2000 personer till Globen i sin premiär. 180kr inklusive inträde var deras pris till Stockholm. Till Luleå kostar det 1000kr för dem att åka tex. Billigt pris är mycket men inte allt.

Ju fler som skulle jobba med resor här ju bättre skulle det bli. Men då måste det göras gemensamt. Supporterklubben och Reseklubben består av vuxna människor som har samma mål och det är att så många som möjligt ska kunna åka och stötta Timrå IK på bortaplan. Som det är idagsläget så med olika resor så kommer den målsättningen inte funka för någon av supporterklubbarna i längden. Det här förlorar båda på. För inte kommer väl Reseklubben anordna gratisresa varenda gång?

Nej nu löser vi detta istället för att pajkasta hit och dit i gästboken! Att skriva åsikter om saker man inte är insatt i orsakar oftast bara missförstånd.

MVH

/Jimmy Hamrin
Styrelseledamot
Timrå IK Supporterklubb
Kommentera