1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581388 inlägg · 6216 ämnen

Reseklubben

293803 · » Till forumet


Sv: Reseklubben
Är väldigt övertygad om att en fullständig redogörelse över alla frågetecken kommer att redas ut och redovisas.
Kommentera

Sv: Reseklubben
Selina: Jo, jag har för mig det jag med.
Nä, nu skall ni ha natti natti allihop.
Man har ju snart bara sovit 3 timmar detta dygn.
Jag var hemma 03:10. Du måste ju varit hemma 3:45 ?
Föresten ! Natti natti nu !
Kommentera

Sv: Reseklubben
Helg Ernest: Ja precis! Missminner jag mej inte så var det besvärliga Selina som frågade mest om vad som gällde TIK08 och 031.=)
Kommentera

Sv: Reseklubben
Helg Ernest: Ja det kanske stämmer då eller så har något missuppfattats. Jag börjar bli för trött för denna diskution nu. Jag kan dock säga att INGEN som åker och stödjer TIK på bortaplan är en kolsupare.
Kommentera

Sv: Reseklubben
JimmyH: Vi har haft 2-3 sittningar med TIK om dessa regler.
Patrik Svedlund och Nisse + någon fler som var med.
För vi ställde just motfrågorna om TIK 08 och 031.
De skall alltid vara publikvärdar från TIK med, annars är det inte accepterat av TIK.
De sa också att det bara var TIK 08 som var godkända när SK for själva.
Men om dom åkte ensamma till någon match, var dom inte accepterade. Utan åkte på eget bevåg.

Så även om SK tar ut biljetter och ger till 08. Så skall de åka matchvärdar från TIK, det gör dom inte. Mao kan inte SK heller ge bort biljetter. För då bryts det mot Svenska Hockey ligans regler.
Mao. Dom är lika goda kolsupare som oss i Reseklubben
Kommentera

Sv: Reseklubben
Marcus: Helt Rätt! Nu lämnar vi det här i gästboken tycker jag.
Kommentera

Sv: Reseklubben
Helg Ernest: Vad han har sagt till er eller inte kan inte jag svara på. Ring upp honom och fråga igen då och säg det jag skrev. Det är det bästa sättet att få veta vem som missuppfatat eller blivit missinformerad av oss. Ska vi diskutera fram det här så får vi sitta i all oändlighet ;)
Kommentera

Sv: Reseklubben
JimmyH: Det där håller ju inte då...om man ska gå efter reglerna.=)
Jisses...tror minsann att ni oxå skulle behöva ett snack med Nisse.;-)
Kommentera

Sv: Reseklubben
Hela den här diskussionen tenderar till att avskräcka folk från att åka på resor. Det börjar att bli smått olustigt. Lägg ner yxorna nu eller ta med yxorna till uppgjord plats och gör ved av varandra! Gonatt!
Kommentera

Sv: Reseklubben
Skarin: Ja det vore ju hemskt om alla hallar såg ut som den.=)

Själv har jag, som jag säkert har påpekat tidigare , inte det minsta emot att åka med SK´s resor. Däremot så har jag full förståelse för att dessa resor inte passar alla och av just den anledningen så tycker jag att det vore bra om det fanns alternativ så att fler kan åka på matcherna.
Kommentera

Sv: Reseklubben
JimmyH: Då begår Patrik Svedlund ett fel enl. hans egen regeltolkning
Kommentera

Sv: Reseklubben
Helg Ernest: Tolkningsfråga. Vi säger att Timrå ska möta SSK borta. Timrå Supporterklubb får 200 biljetter men det blir ingen resa. Då ger vi dem biljetterna till TIK08 som ska dit, de är en underorganisation till oss. På de sätte är de visst uppbackade av Timrå IK.
Kommentera

Sv: Reseklubben
Selina: Förhoppningsvis så slipper vi använda s.k. avspärrningar i fortsättningen. Dessutom vill åtminstone jag att vi även i fortsättningen ska ha en fungerande och stark bortaklack som på bästa sätt stöttar Timrå IK. Det får vi inte om vissa exempelvis sitter på sittplats eller står en bit ifrån. Alla ishallar ser inte ut som Leksands. Vilket i och för sig är tur =)
Kommentera

Sv: Reseklubben
Helg Ernest: Konstigt. Jag var på kansliet idag. Kan ha blivit ett missförstånd, vilket jag i och för sig har svårt att tro.
Kommentera

Sv: Reseklubben
gud: Du får hemskt gärna förklara vad du menar med "och det är vi stolta över...det kan man inte säga om er....".

För övrigt vet jag inte riktigt varför du vill att jag ska vakna...har jag inte varit vaken nog när jag har uppmärksammat att reglerna är skrivna på så sätt att SK´s publikvärdar är ett krav, om någon annan av underklubbarna ska få tillgång till biljetterna?
Kommentera

Sv: Reseklubben
260kg kärlek: Det är ju hemmalagets klubb som bestämmer hur många biljetter som släpps. Får Supporterklubben alla biljetter men fyller bara hälften så säger Supporterklubben till. Då får klubben göra som de vill med de andra biljetterna. De kan köpas av vem som helst oftast. Sedan är det upp till dem om de vill spärra av eller ej. Men just denna Leksandsmatch ska nog inte jämföras med andra då andra komplikationer och missförstånd mellan TIK och Leksand innan dök upp.
Kommentera

Sv: Reseklubben
JimmyH: Aha...det var så du menade med 2.
Men du vet väl vilken Nisse jag menar i alla fall va...även om jag nu har gett honom ett nytt efternamn?=)
Kommentera

Sv: Reseklubben
Skarin: Inte enl. Patrik Svedlund.
Då är det endast TIK 08 som existerar men endast om SK åker.
Åker TIK 08 på egen match så är dom inte uppackad av TIK.
Det har Patrik sakt på Möte hos hoss i reseklubben.
Tror ju inte han står och ljuger för oss då.
Kommentera

Sv: Reseklubben
Halo Gordie och Selina...
kanske dags o vakna...det finns ett antal TIMRÅ IK supporterklubbar i Sverige och vi alla är sanktionerade av TIMRÅ IK...och vi går under Supporterklubben....och det är vi stolta över...det kan man inte säga om er....

vi i TIK031 tillhör en av dom större tillsammans med TIK08...TIK08 är dom största i dagsläget efter Supporterklubben...sedan finns vi i Jönköping (TIK036) och i Linköping (TIK013) och att inte glömma..TIK Bergslagen...Dalarna är på G men det vet ni redan om....med tanke på att ni har den största sponsorer därifrån....

och vi TIK031 har ett grymt bra sammarbete med TIMRÅ IK supporterklubb och vi kommer att fortsätta med att ha det...
Kommentera

Sv: Reseklubben
Skarin: Det innebär att personer som åker med ett annat färdmedel till Timrås matcher än det Supporterklubben ordnat fram och står i klacken får stå där? I så fall blir det svårt i ansvarsfrågan, om något skulle hända.
Kommentera

Sv: Reseklubben
Selina: Då är vi 2 som missade det målet ;) Jag tycker iaf inte det finns någon anledning att älta vilka som stod innanför avspärrningen eller inte. Stod några som inte skulle stå där så var det ett misstag, inget mer med den saken. Som sagt avspärrning av den egna klacken är nästan pinsamt och det kommer vi nog inte se mer. Förhoppningsvis reser vi i samlad trupp. Nu ser vi framåt!
Kommentera

Sv: Reseklubben
Skarin: Men reglerna om publikvärdarna ska följas för att dessa ska få tillgång till biljetterna...allt enligt Nisse.=)
Kommentera

Sv: Reseklubben
Jag är skeptisk..
Det verkar ha gått prestige i det här!
Sov på saken. Det finns bara ett lag på isen...
Nobelpriset för lite samarbete och samlade krafter.
Kommentera

Sv: Reseklubben
JimmyH: Nä jag vet att du inte hade något ansvar nere i Leksand...=)

Men jag tycker fortfarande att om man proppsar på att regler ska följas...så ska de följas av samtliga. Just av den anledningen pratade jag med Nisse om den saken och ställde därför till så att både han och jag missade 1-3 målet.=)
Kommentera

Sv: Reseklubben
Halo Gordie: Du ska inte tro på allt du hör som inte har någon fakta bakom sig.
Kommentera

Sv: Reseklubben
260kg kärlek: Citerar Jimmys svar

"Timrå IK tar ansvar över de som åker via SK`s biljetter som vi blir tilldelade. Dem delar vi alltid med oss till typ TIK08, TIK031 när de reser. Därför är det okej."
Kommentera

Sv: Reseklubben
JimmyH: Det är ju inte okej om publikvärdarna ej har varit på plats och tagit emot deras bussar. Så är det enligt reglerna...
Kommentera

Sv: Reseklubben
Selina: Ja hur reglerna följdes i Leksand kan jag inte svara på. Var inget ansvarstagande jag hade hand om. Tycker ändå inte det har riktigt med saken att göra. Avspärrning var ju en engångsgrej som aldrig kommer hända igen. Det som är viktigt är att se framåt och förska hitta en lösning tillsammans. Det tjänar samtliga på.
Kommentera

Sv: Reseklubben
Halo Gordie: Dom existerar i allra högsta grad för Timrå IK.
Kommentera

Sv: Reseklubben
JimmyH: Vad handlar det om i så fall? Varför fick de som reste med reseklubben inte stå, utan rep, tillsammans med SK? Eftersom kontrollen på de som fick stå där var allt annat än kontrollerat undrar man varför det skulle finnas avspärrning mellan oss. Det håller inte när man dessutom ser en hel del personer som inte på något vis åkt med Supporterklubben men står med SK och hejar på Timrå.

För trots allt finns det lagar och förordningar som styr vilka som får stå med i klacken, heller hur?
Kommentera

Sv: Reseklubben
JimmyH: Vad jag förstått så existerar väll inte ens TIK031 enligt Timrå IK?
Kommentera

Sv: Reseklubben
JimmyH: Nä det handlar inte i första hand om vilka som stod innanför eller inte...men det i såna här lägen det är viktigt att reglerna efterföljs extra noga om det inte ska misstolkas.
För som det framstod igår var det ju inget annat än folkskillnad...
finns det regler som framhålls som omöjliga att tänja på ska dessa regler gälla samtliga...
Kommentera

Sv: Reseklubben
Selina: Timrå IK tar ansvar över som åker via SK`s biljetter som vi blir tilldelade. Dem delar vi alltid med oss till typ TIK08, TIK031 när de reser. Därför är det okej.
Kommentera

Sv: Reseklubben
Selina: Jag håller verkligen med dig. Vi har mycket gemensamt du och jag!
Kommentera

Sv: Reseklubben
JimmyH: Men grejen är ju att Timrå IK enbart tar ansvar för de som reser med SK´s bussar och då är det enbart dessa som ska stå innanför.
Sen om nu TIK 08 och TIK Bergslagen ska få tillträde ska även dessa ha publikvärdar med sig...alternativt bli mötta av SK´s publikvärdar och visiterade vid urstigning på parkeringen.
Så är reglerna i alla fall...
Kommentera

Sv: Reseklubben
Halo Gordie: Ja det var nog fel. Kollen var nog inte glasklar där. Men nu handlar väl inte detta i första hand om vilka som stod innanför avspärrningen eller inte.
Kommentera

Sv: Reseklubben
Selina: Bilande folk kommer det ju alltid att vara. Nu vart ju situationen lite speciell den här gången. Men TIK Bergslagen jobbar också för Supporterklubben och Timrå IK i det dem gör. Det gjorde ju inte Reseklubben i det här fallet.
Kommentera

Sv: Reseklubben
Halo Gordie: Ah...då är vi två som undrar då.=)
Kommentera

Sv: Reseklubben
Selina: Jag såg dessutom andra som inte åkt med SK som stod innanför denna "avspärrning", varför?
Kommentera

Sv: Reseklubben
JimmyH: Ta nu inte det här som någon pajkastning...utan det är bara en stilla undran över reglerna.
Nu var det ju så att reseklubben ej fick stå innanför "avspärrningen"...och det benämns som en miss av Leksand att vi överhuvudtaget fick stå på ståplats. Då undrar jag hur det kan komma sig att bilister och TIK Bergslagen(som räknas som organiserad resa enligt reglerna) fick stå innanför?
Påtalade detta för Nisse(alla känner Nisse va?)...och han tyckte att det var beklagligt eftersom reseklubben fått höra att reglerna skulle efterlevas till punkt och pricka denna säsong.
Kommentera

Sv: Reseklubben
JimmyH:
tack ska du ha...
vi i TIK031 STÖDJER TIMRÅ IK SUPPORTERKLUBB till 100%
Kommentera

Sv: Reseklubben
Och här följer länken till den artikel som Jimmy nämde.
Kommentera

Sv: Reseklubben
Helg Ernest:

Det var det mötesprotokoll vi läste också. Du glömde dock att lägga till brevet som bifogades. Jag vet tom vem som skrev brevet och denne har bett om ursäkt till SK för det också då denne insett att han fått höra saker av personer han trott på som inte var sanna. Orden var dock inte "krossa SK" utan "Knäcka SK". I övrigt så skrevs det en massa saker som SK nästan borde kunna anmäla som förtal. Vi fick det av en medlem i SK som reseklubben försökt "värva". Men det där är gammalt och utagerat. Men ville bara nämna det eftersom det påstås att Octagon hittat på det av vissa.

TIK08 svartfötter? Kan säga att alla dessa underorganisationer jobbar för och med Timrå IK Supporterklubb. Vi samarbetar med alla utom Reseklubben. Vi vill dock samarbeta. Att det skulle vara på grund av SKs premisser är helt fel. Det mesta är över vårt huvud. Vi jobbar för och stöttar Timrå IK och då följer vi även deras och Hockeyligans regler. Verkar vara få som läst krönikan på Supporterklubbens hemsida om dessa regler. Rolf Jonsson på RFs svar i Dagbladet skulle det vara intressant att se hur frågan var ställd men samtidigt så vill väl Hockeyligan gå efter RFs rekomendationer.

Citat från Dagbladet: "Alla andra elitserieklubbar har ju hur många supporterklubbar som helst, säger Torbjörn Bosk."

Visst finns det många grupperingar överallt annars så som det gjort här också med våra så kallade underorganisationer. Men alla dessa grupperingar samarbetar med den officiella och de accepterar de gällande reglerna. Det enda stället där det är splittrat är i Frölunda, men det är också Sveriges näststörsta stad, är nog ett mindre bekymmer där. I Leksand har man många men den som anordnar allt är Superstars. Som för övrigt också är Sveriges i särklass rikaste supporterklubb. Det är alltså just nu bara två stycken ställen i Elitserien där det ordnats olika bussresor från samma stad. Alla andra supportergrupperingar i Sverige accepterar och följer dessa regler.

Jag förstår Timrå Reseklubb, det måste kännas för jävligt att när man ordnat ett bra pris på bussresor och sedan måste inrätta sig för hur den officiella supporterklubben har det. Den miss ni gjorde där var att inte tala med Timrå IK och Timrå IK Supporterklubb innan ni letade fram bussbolag och sponsorer. Ett samarbete hade funkat betydligt lättare innan de båda gjort klart med bussbolag till exempel. De har ju deadline på sånt där.

Nu funkade det bra i Leksand även om det var en miss av Leksand att ni fick stå på ståplats och vi vart därav tvingade att ha en gul lina emellan oss. Men vi höll på samma lag och jag kunde då inte se några sura miner från något håll. Var härliga 3 poäng vi kämpade ihop tillsammans med vårt härliga lag.

Det om något borde visa att ett samarbete borde kunna funka. Det är självklart att SKs och reseklubbens resor kan funka bättre. Linköpings White Lions lockade nästan 2000 personer till Globen i sin premiär. 180kr inklusive inträde var deras pris till Stockholm. Till Luleå kostar det 1000kr för dem att åka tex. Billigt pris är mycket men inte allt.

Ju fler som skulle jobba med resor här ju bättre skulle det bli. Men då måste det göras gemensamt. Supporterklubben och Reseklubben består av vuxna människor som har samma mål och det är att så många som möjligt ska kunna åka och stötta Timrå IK på bortaplan. Som det är idagsläget så med olika resor så kommer den målsättningen inte funka för någon av supporterklubbarna i längden. Det här förlorar båda på. För inte kommer väl Reseklubben anordna gratisresa varenda gång?

Nej nu löser vi detta istället för att pajkasta hit och dit i gästboken! Att skriva åsikter om saker man inte är insatt i orsakar oftast bara missförstånd.

MVH

/Jimmy Hamrin
Styrelseledamot
Timrå IK Supporterklubb
Kommentera

Sv: Reseklubben
mike: Åke är inlagd på hospitalet, stackars sköterskor! :))
Kommentera

Sv: Reseklubben
rådbjer: Älska psykisk obalans och givetvis Timrå IK dårå!

Ps. Testa och skölj ner den greddelina med en slurk Klorin också - mmm Marabou. Det ser lite ljusare ut nu på avbytarbänken! Jag saknar Åke här på SpS - han var en riktig karl han ;(
Kommentera

Sv: Reseklubben
mike: Jo då "dödsmaskinen" brukar jag ge mig på oxå. Man är väl "man"!

Själv har jag tvättat alla skåpluckor med ammoniakvatten, för att bearbeta min ångest. När jag inte kunde riktigt se vart jag var pga yrsel o helt utan kontroll började gå lös på annan inredning i form av förkylda ungar o hästar, så avbröt jag bearbetningen för stunden.
Har hittat några bruna, rosa o greddelina i skåpen nu o dom ser goda ut, ska testa dom tills i morgon!

Heja röda vita laget ni får inte tappa staget!
Kommentera

Sv: Reseklubben
rådbjer: Och den som gnäller mest är väl hon där hemma - alltså kärringa dårå eller vad det heter! Just nu gnäller min vad det nu heter på att jag ska greppa den däringa jäla dödsmaskinen med slang på och driva omkring utan mål och strategi här i hemmet! Jaja fantisera som du vill du vad det är för en mackapär?!

Segertåget har juh bah börjat juh dårå. Jag har förrseten några recept över efter det att det gick bra i några omgångar för ett par år sedan. Jag tror nog säkert att även du pallar för lite starkare neongröningar så här till helgtider i alla fall.

Sedan så är det ju "brumbrummarna" på lördag och då brukar det ju gå åt ett par helrör och ett par tre neongröna burkar som vanligt dårå! Men som det ser ut nu på isen så kan man nog dra ner på intagandet för ett par vekor framåt i alla fall. Det såg ruskigt stabilt ut emellanåt i matchen igår. Nästan så att man får ett nytt ångestanfall bara man tänker på bokstäverna T - I - M - R - Å, brrrrr vad yr jag blev igen...!

Nä NU; ska det köras "dödsmaskin" så att hockeyångesten lägger sig i dvala över fredagen i alla fall...!

Lulä - TIK........................2 - 4 och segertåget fortsätter!
Kommentera

Sv: Reseklubben
rådbjer: Det är ju ett jävla gnällande...Tycker att alla ska vara nöjda efter gårdagens smått överlägsna vinst mot ett frånåkt Leksand...Äntligen så är Elitserien igång på allvar...HURRA
Kommentera

Sv: Reseklubben
mike: Knip igen! Det är inte jag som gnäller utan alla andra o det är dom jag gnäller på! Jag gnäller på dom som gnäller, för jag gnäller bara lite.
Lite gnäll har ingen dött av!

Segertåget slutade i går o mina piller tog slut efter 4 min. av 1:a perren!
Mer ångest o jag dör!
Kommentera

Sv: Reseklubben
rådbjer: din gamle flYgfiskare - det var då ett jäla gnäll här idag dårå. Va faen nu äre juh hälg gapa o svälg o Timrå dom bara fortsätter sitt segertåg. Hur länge ska det hålla? Tur att man är i psykiskt obalans och att läkemedelsbranschen går lysande!

Timrå IK - och lite hockeyångest har ingen dött av!
Kommentera

293803 · »