1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581872 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #309284

Sv: Timrå IK - LHC 2003-10-18
Nike89: Jo jag instämmer, hur kunde du? Sämre match än den som utspelades i eftermiddag var länge sedan jag skådade. Men å andra sidan det få gånger jag lyckas kravla mig ut till Gärde brukar det inte heller vara mkt till hockey som presteras (undantag Sundsvall-SAIK) dit jag hade vunnit två biljetter på sundsvall.nu, där SAIK borde avgjort i 1:a perioden, men därefter tog Sundsvall helt över föreställningen och gick i från till en 3-1 seger, en hel del tur hade dock Sundsvall ska sannerligen sägas. Men det är ju inte vilket lag som skjuter mest som vinner, utan hur pass effektiv man är. Sundsvall hade bättre skärpa än Schtaan i den matchen. Och nu vann ni ju däruppe också. Det är inte utan att man lite lätt imponerad.

Vart hän ska detta bära? Tycker inte Sundsvall har nåt märkvärdigt lag på papperet (sämre än ifjol) men tycks ha en vilja av stål och SAIK tycks inte klara av att behärska erat spel. Lite konstigt då man tittar på vilka spelartyper dom har. Men som sagt det är inte alltid plånboken avgör utgången av en match, långt ifrån - se på Timrå!

Det handlar oftast om att motivation slår klass i dom flesta fall. Och Sundsvall kan mkt väl för första gången historiskt sett få spela Superallsvenskt efter jul.

Kul för laget i stan och man kanske får se lite mer meriterade och bättre lag gästa Gärdehov framöver. Det var ju ett tag sen sist!

Vore onekligen roligt att få se lag som Bofors, Västerås (Jimmie Lindström och Putte Ulin tillbaks i stan), Mora och Oskarshamn (Jimmy Lindström och Martin Romö).

Då kanske publiken hittar dit ut också. Det är ju rent av tragiskt att se hur glest det är på matcherna, bortsett det årliga derbyt i SCA-Cupen då mot Timrå.

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera