1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581828 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #309294

Sv: Timrå IK - LHC 2003-10-18
Nike89: Svedberg och Väänänen är klassförvärv helt klart. Men det saknas ändå udd tycker jag. Det finns några spelare som skulle kunna gå in i Timrå. Tänker då främst på Jimmy Danielsson, Mathias Svedberg och Jarko Väänänen och Tjobba (i sina allra bästa stunder) men dessvärre har nog gjort sitt på elitnivå hur än pass värdefull han är för bobbarna. Kul att se att det även går bra för TIK-inslagen hos blått.

Men ni är fortfarande ett jäkla varannandagslag som lik väl kan slå Skellefteå och Piteå, för att sen förlora mot Almtuna, Vallentuna och Teg. Och vad är då segrarna mot ovan nämnda SAIK och PHC värda?

Ska Sundsvall på allvar vara med och leka med dom stora grabbarna, krävs mera tyngd och ett proffsigare sätt att se på matcherna mot bottenkollegorna. Inte så effektfullt kanske att spela sådana matcher, men ändock dom ska spelas och det är en dag på jobbet.

Dessutom inbillar jag mig att lagen i den södra poolen har gått om på senare år och faktiskt vinner 9 av 10 matcher mot norrlagen. I allafall dom 6 främsta. Sundsvall kommer att få ett rent helvete att möta Västerås, Oskarshamn, Rögle och Mora (om det nu blir dessa lag som går vidare).

Putte Ulin, Mischa Joukov, Patrik Ekholm m fl kommer göra processen kort med Sundsvall.

Oskarshamn ser också ut att bli blytunga att möta.

Ni kommer få det hett om öronen!

Lycka till!

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera