1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #309625

Sv: Timrå IK - LHC 2003-10-18
El Aka Ali:
"dumma Eriksson"
"dumma Wallin"
"dumma Halvardsson"
"vad har Robert Carlsson på en rink att göra"
"Nordgren, den där jävla Tunadalarn"

Jag måste tydligen förklara mej, och du tillhör uppenbarligen inte den ironiska generationen.

Citaten i början är inte sånt jag tycker utan sånt jag läst och hört. Och jag blir förbannad när jag läser eller hör dom! Har snackat förut om läktartränarna som ville slänga ut Robban, men sen gjorde han tre eller fyra mål, och dom höll käften!

Så här är det tror jag: Det behövs hela tiden en eller flera syndabockar, nåns fel är det ju om TIK skulle förlora mot Detroit i nån icke existerande internationell cup. Och syndabockarna hängs ofta ut här i GB:n, och jag tror att en sån som Halvard behöver allt annat än att tryckas ner av sina egna supportrar. Man har all rätt att vädra kritik mot tränare och spelsystem, men jag tror att man ska fundera mycket innan man hämtar hammare och spik till korsfästelser. Vi har det lag Nubben och Kenta anser ekonomiskt försvarbart, och borde vara jävligt nöjda med vad vi får för entrépengen. Hade vi lite mer pengar skulle vi möjligen få mer av den sköna anfallshockeyn från ifjol, nu är det lite Lövenvarning tyvärr.
Men jag är beredd att äta kall gröt om det behövs, för jag har Timrå i mitt hjärta, och en jävla portion orionironi i mina fingrar när jag skriver!

Alla som älskar sitt lag och inte letar syndabockar är välkomna att bli min vän här på sportsnack!

the beat goes on...
Kommentera