1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #346001

Sv: Tifot före kvällens match
Dream Team:
Såg de stora flaggorna, men alla som satt gömda under såg ju inget, detta är alltid nackdelen med att dra upp en stor flagga. Har för några år sedan stått i MODO:s klack (sittplats numera) och det var inte alltid kul att missa glädjescenerna på isen när de gjort mål. Försökte alltid därför att stå vid räcket, så kunde man kika fram under det viktiga ögonblicket.
Man måste också förstå att alla inte är så positiva till att bli "tvingad" till tifot, det var inte många som kunde göra ett eget val i söndagens flagguppdragning.

Jag som stod i MODO:s klack tyckte helt klart att bilden på isen med Werner som hissar upp Hedlund i en jättekram var mycket mer underhållning, och det var äkta glädje. Efter matchen så var ryggtavlan mot oss av nr 23 också snyggt, för att strax därefter få se honom framifrån med ett leende på läpparna.

Är positiv till allt som kan locka fram spelarna på isen till bra hockey, då kanske inte en stor flagga hjälper. Tror mera på publikens ärliga uppskattning med rop, sång och handklapp för att stödja sitt lag. Risken med att kliva upp i arenan gör att stående ovationer kanske inte känns helt naturligt för alla.

Heja MODO
Kommentera