1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #366610

We're back in action
Inspirerad av Sjökens läsvärda "Sjögren funderar" kåserar även jag lite efter dagens trevliga afton.
Otroligt skönt med 3 poäng. Timrå är väldigt välförtjänta av dessa viktiga pinnar. Det har de varit även i många tidigare matcher som de spelat bättre än vad de gjorde ikväll.
Längesen man såg Timrå så pass tröttkörda i slutet av matchen. Men det var en otroligt pigg o rolig inledning där det borde ha varit ytterligare några mål om det inte var lite stolpträffar, otur och en bra spelande Korhonen.
Domarinsatsen var bättre än vad den har varit på sista tiden. Iallafall tyckte jag så tills han missade de 10 sekundrarna BIF spelade med 6 man. Men överlag var han godkänd av mig. Tjatig linjeman dock....

Klacken gör en bra insats idag. Dessvärre hamnade jag på PRO-läktaren (stå bakom mål) på grund av sen ankomst. Hejade på lite tyst och klappade händerna ofta. Men det var man i stort sett ensam om där. Ganska otroligt faktiskt att klacksång o trummande inte lyckas lyfta resten av publiken bättre än den fåniga låten "Put your hands up in your air..." När den körs vaknar minsann alla till. Hmm Jaja, Hela hallen funkar väl också.
Men klacken en sak. Enligt min mening så bör PRO och klacken byta plats. Man ser faktiskt bättre bakomför mål än i hörnet. Det låter mer över hela hallen. Kommer närmare motståndarklacken. Och kanske folk vågar gå upp längst upp i hörnet ovanför klacken där det idag är tomt (och brukar även vara glest då det är sk fullsatt). Eller vad tycker ni andra?


Pluspoäng går till:
Manderville (bäst på plan)
Sjögren (kämpar gott)
Krykov (Bra passningar som vanligt, men borde prova skjuta själv också)
Hallin (Åtminstonde i första perioden)
Pär Styf

Minuspoängen går till spelare som inte gick att känna igen:
Carlsson (Verkade helt tröttkörd)
Gahn (Såg lite vimsig ut o hade inget flyt i tekningarna)

Uppe i 60 nästa torsdag??????
Kommentera