1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582131 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #367551

Sv: Nyförvärv
Kickan: Avundsjuk? Nej inte alls. När jag tänker efter om det där med att ni har Kamil och Pavel som kan tolka så har du faktiskt en poäng. Men jag hävdar fortfarande att den här värvningen osar panik lång väg.

Åh nej Jinman och Jäger motsvarade inte förväntningarna respektive har inte motsvarat. Men då skall vi veta att Luleå har alltid sett Timrå som lillebror sen vi tog steget upp fram tills i våras då. Det snackades om drömlottning och hur jävla lätt ni skulle piska dit oss men verkligheten blev en annan och ni vaknade upp med den fetaste baksmällan som sällan skådats i Norrland.

Vips sköts förväntningarna och favoritskapet över till oss. Plötsligt var vi ett givet slutspelslag och allt det där. Nu är det ni som fått smyga med i förhandstipsen och knappt någon har längre nämnt er i slutspelsdiskussionerna. Vilket förvånar mig en aning måste jag medge.

Och visst så här långt tycks experterna fått rätt. Timrå sladdar i tabellen och Luleå dansar precis ovanför strecket.

Men betänker man att ni spelat i ES sedan 1984 och att Timrå faktiskt "bara" är inne på sitt fjärde år sedan återkomsten så tycker jag faktiskt att det är ni som borde ha högre ambitioner. Särskilt med tanke på att vi även tappat halva laget från fjolårets sättning.

Borta är Lind, Cassel, Åkerblom (tungan på vågen i Kvartsfinalerna), Jindrich (bäste back i slutspelet), Lindman, Wallenberg (11 mål i 4:e linen) m.m.

Nu om någonsin lever vi mer eller mindre på en fungerande första line samt att Kimmo Kapanen agerar vägg.

Det känns en aningen vanskligt anser jag. Visst nu har Corey anslutit utifall att...

Men på backsidan är det tunnsått och sedan saknar vi en riktig powerforward som bara kan kliva in och nypa till. En chans, ett skott - MÅÅÅÅÅL!

Hoppas att Nubben hittar något i de tusen sjöarnas land...

Men som sagt var, har jag fel får jag väl se mitt huvud rullandes på fat i Sportbaren i Coop den 26 februari när jag kommer på besök.

Har jag fel får jag väl käka sur filmjölk med taggtråd i en vecka och riktigt känna svårmodet!

Måtte karln tokfloppa! Annars...

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera