1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #380769

Ankskit
Det här liknar snart ankskit! Vad gäller backbesättningen måste ngt göras, och det snart! Till att börja med måste en gång för alla Jäger plockas bort. Bara att inse att han ej håller elitserieklass. Vidare måste man jobba hårt för att få en till back till ett ev slutspel.

Vad gäller forwardsbesättningen måste minst en forward till skaffas inför ett ev slutspel. Sen måste herrar "Mackan", "Robban" och Nordgren komma igång med målskyttet. Skall man ha ngt att göra i ett slutspel krävs det att dessa börjar göra mål igen!

Som det känns nu blir det respass i en kvartsfinal oavsett vilket lag man möter.

Kan man dock få in några nya spelare och därmed gå runt på mer folk så man kan hålla bättre fart, plus att målskyttarna(jag kallar de än så länge för det) kan börja göra mål igen finns det dock hopp om att kunna bjuda upp i en ev kvartsfinal.

Som helhet är jag nöjd med Kenta men önskar ibland lite mer handling från hans sida under matcherna.

Hoppas dock fortfarande på ett slutspel och ett roligt sådant. Att det sen skall gå lika bra som ifjol känns dock inte troligt då TIK var grymt bra. Laget var bredare då och med förluster som framförallt Lind, Åkerblom och Jindrich kan man bara inte begära amma klasspel, men man kan ju hoppas...
Kommentera