1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582219 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #380790

Sv: Modo - Timrå IK 2004-01-22
scim: Möjligt och även högst troligt..

Jo, men nån liten del av mitt bättre vetande (??) avsåg vad det nu verkade att hålla kvar mig där i hörnet ikväll.
Hade garanterat fått fri sikt från stora stå iaf. Har provstått den sektionen på den tiden när klacken stod nästan precis där H Höger är nu.. alltså några år sen. ;) Men, men.. man får väl ta detta som en lärdom..
Ja du, domaren var ett riktigt sorgligt kapitel. Vill med en gång säga att jag på inget sätt lägger den omedelbara skulden på honom, MoDo vann välförtjänt efter en taktiskt sett helt klockren insats. När man lyckas fullt ut med detta, samt när TIK för dagen var rätt så bleka, var det till slut inget snack.
Men det var ju domaren ja.. Ryhed.. I period ett och två var han ju lika sorgligt dålig åt båda håll. När han sedan i tredje får för sig att börja lägga nivån, då hittar han saker som inte finns och missar solklara händelser. Men som sagt, jag ville med detta blott förstärka er MooDooiters beklagan över spektaklet på isen!

Hade inte haft äran att stöta ihop med LJ förrän ikväll.. en rätt ansenlig längd på den mannen, skulle man kunna säga. Förstår om han är svår att ha framför sig, så han kanske inte gör sig så dålig där ute på parkeringen ändå..=) Fast ikväll önskar man knappast ut NÅN i kylan, visst?

Grattis till viktorian!
Oops.. nu damp tidningen ner här.. nog dags att sova en stund nu, natti!
Kommentera