1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582162 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #398472

Sv: Kulturbevarande av Domustrappan?
Rink rat: Ja fan H-G Wikberg var en legend! Jag var ju dagbarn hos frugan hans (Britt) i 11år och han lärde upp mig om precis allting inom hockeyn och kläckte en väckelse inom mig. Det var tider det. Jag fick läsa från pärm till pärm med Anders karriär uppe i pojkrummet via pojklaget, juniorlaget, A-laget, MoDo AIK, Örebro IK, Sundsvall/Timrå Hockey och Bergeforsen Flyers!

Numera är klassiska Ringvägen inte längre vad den en gång har vart! Visserligen bor Jocke Nilsson i Näslunds gamla kåken och uppbringar någon sorts form av anor, de sista spillrorna på klassisk mark.

Tjotten Näslund och H-G finns inte längre i livet och Sara Näslund har flyttat liksom Alfons Dahlin som numera bor i Utsikten och Britt är nu stationerad på Stationsgatan. Och det händer än idag och jag droppar in på en kopp kaffe och några smörgåsar och diskuterar svunna tider.

Det ser mörkt ut med bokprojektet. Är ju redaktör för supporterfanzinet som bara kom ut en gång ifjol. Nu ska det trimmas och finslipas för att det ska bli ännu proffsigare.

Magazine 62 - lever i allra högsta grad!

På mångas begäran kommer en intervju med ovan nämnd Joakim "hockeyvirtuosen" Nilsson. Vad jag i övrigt fyller ut det med förblir en hemlighet!

Rätt bra intervju va med Göte Westlund?

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera