1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #438057

Sv: Lilla Sportspegeln - Anna Söderlind
Portello: Det har inte med pengar att göra. Det är lagkänslan grabbarna vill åt. Inte spelar Coma, Zäta, Aki och Kippen för pengarna inte.

Då skulle de ha huserat i Schweiz. I Timrå tar vi hand om varandra. Har svårt att se att lagsammanhållningen är starkare någon annanstans.

T ex nere i Schweiz när grabbarna hade spelledigt under torsdagen och inte hade någon officiell samling så gick samtliga i truppen i majestätiskt led ner till Centrum och käkade en gemensam middag.

Det var spelarnas egna initiativ. Sedan har vi fantastiska supportrar som stöttar laget i med som motgång. Vi frågar hur det mår och ringer upp och checkar läget.

Vi t.o.m. följer upp gamla spelare som har flyktat till andra föreningar av diverse olika anledningar och alltid blir de lika glada när de får ett telefonsamtal från Timrå.

Nej pengar har vi aldrig haft i något överflöd. Det är den sociala biten som är avgörande och att vi har en sportchef med ett stort hjärta och en skicklig hockeytränaare som har förmågan att kräma ur det bästa av varje enskild individ!
Kommentera