1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #438183

Sv: Lilla Sportspegeln - Anna Söderlind
Jag tycker verkligen det är hur coolt som helst att ge bort en Timråkeps i kultprogrammet Lilla Sportspegeln. Undrar om det finns någon tyngre makthavare än Lilla, framför burken i den åldern danas man för evigt.

Minns själv hur jag var på den tiden - att faktiskt ha varit med i Lilla Sportspegeln för en jäkla massa år sedan är ett stort minne. Minns också hur jag som 9-10-åring hörde min morbror säga att han skulle ta bilen ner från Härnösand till Timrå för att se laget spela i nån obskyr serie (kan det varit i ettan, kan det ha varit under sammanslagningen?). Fan, redan då började man ju inse att det här med Timrå var nåt jäkla häftigt. Sen följde den känslan med ända till man kom ur garderoben, såg hjältarna och föddes på nytt (eller nåt sånt).

Så jag tycker den där Anna Söderlind har gjort en hjälteinsats. Och kul var det dessutom - Leijnegaard är ju en superkille han med.

För övrigt kan man väl en sån här dyster kväll tillägga att det känns bra att man är hockeysupporter och att vi - oavsett hur hård tonen varit här i kväll - ofta har förnuftet på rätt sida pannbenet.

FORZA TIMRÅ!
Kommentera