1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #438220

Sv: Jag skäms ibland
Vilken mysig tråd. Några klargöranden:

* Ernie, det här är inte "din" tråd. Det är Apaches. Och han ångrar nog att han startade den.

* Micke Leijnegard kan vara från många ställen i "vars"-bältet men han är Skellefteåsupporter i alla fall. För många år sedan gjorde han för övrigt ett inslag om nazisterna i Björklövenklacken vilket inte var poppis bland det hjärnbefriade gänget.

* Jag har blivit biten av baseball. Just nu final i American League (det vill säga semifinal i kampen om World Series) mellan NY Yankees och Boston Red Sox. Rejäl kamp. Boston är lite Bajen, bohemlosers med stort stöd. Red Sox har inte vunnit en titel sedan 1918 och har alltid åkt i de avgörande matcherna mot Yankees. Nu har de en bra årgång men låg under med tre-noll i matcher inför gårdagen. Yankees är lite Blåvitt på åttiotalet och har en storhetsperiod just nu. Igår började de lira klockan åtta, strax efter elva var nionde och sista inningen slut och "förlängning" började. Halv två slog Boston en homerun och matchserien lever. Idag började de fem på eftermiddagen (femton timmar senare...) och spelar än. Snart två matcher lirade och fortfarande oavgjort. Fan baseball är en lysande tittarsport! Det trodde jag inte för ett par månader sedan.

Go Yankees! Och Kovlands IF! Och Timrå dårå! Men inte jävla AIK Fotboll och den lobotomitörstande delen av ståplatspubliken.
Kommentera