1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582985 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #444221

Sv: Supporterklubbens jacka
Många åsikter i denna tråd. Här kommer mina....

Casual Knylan hade smink i ansiktet i Umeå då han efter långt tjat på mamma fick åka. Han var då 15 år. Rosa kjol och stringtrosa var hans utklädnad efter ett ett löfte om att det skulle bli bli två bussar upp till Gävle en gång. Då 16 år gammal. Idag är han 18 år, har rakad skalle och bär märkeskläder i neutral färg på hockey. Han borde ha mer rött på sig på matcherna anser jag.

Jag personligen gillar inte att replica-tröjor här inte sett ut som de riktiga
matchtröjorna. I NHL är det tom samma bomullskvalité på dem. Här är det bara nåt bebisaktigt. Men även jag har "syndat". Innan jag hade någon annan matchtröja så kunde även jag synas i en orange-vit replica och med militärglasögon som tuff utspökning på matcherna.

Det är som Smokey säger att mode och egen smak ändras med åren.

Sedan en jätte eloge till supporterklubben som fått igenom detta med den tjuriga klubbledningen. En klubbjacka är något som ska var till för oss som är lite mer än den vanlige åskådaren. Något för oss som verkligen lever och dör för detta.

Skitbra supporterklubben!

Tyvärr så är det en örn på ryggen. Det är en logga som ca 99% av de som är lite mer än bara den vanliga åskådaren vill ha bort.

Ta Lars Nylins TV-krönika häromdagen. Det står det alltid bäst kontra sämst i den följetongen och han skrev att Timrå IK är världens just nu bästa lag och alltid bäst i TV. Det var så häftigt så att jag ville klippa ut och spara artikeln men tyvärr så var den Timråtexten under en bild av vår förskräckliga logo. Det förstörde nästan hela artikeln för mig.

Vi har ett av Sveriges mest pinsamma klubbmärke just nu.

Lag som Färjestad och Brynäs har ju fortfarande kvar sitt klubbmärke trots att man säljer amerikaniserade produkter med vargar och tigrar på också. Varför kan inte vi ha så? Vad sitter det i?

Tänk vilken storm det hade varit efter dessa jackor om talloggan eller supporterklubbsloggan varit bak på ryggen. Jag kan lova att ca 99% av varenda själ som älskar Timrå IK hade velat ha den.

Nu fick denna lysande grej av helt förstårliga skäl en dålig respons här i gästboken. Undra om Timrå IK verkligen fattar vilket supporterhat det finns mot just denna pippifågel.

Snart är måttet rågat....
Kommentera