1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #445366

Sv: Vi lyssnar på våra medlemmar!
Lyckas ni med att genomföra en kupp genom att få alla i klacken att stå svartklädda för tallarnas skull så lovar jag att äta upp mina matchtröjor med Örn-symbolen. Självklart vill många ha tillbaka tallarna, men säkert minst lika många vill ha kvar örnen. Kan man inte kompromissa om att även ett visst utbud av supporterprylarna kan inneha tall-märket för dem som vill ha det.. Timrå IK kan väl inte vara Så tjuriga?

Och innan man kan komma så långt så behöver man lyfta på arslet och göra någonting åt det så att det blir någon förändring. Detta tjat har varit sedan låååångt tillbaka men det är ändå ingen som gör något åt saken, verkar det som. Hjälper det att klaga i en gästbok? Inte nämnvärt. Det gäller att dra till med drastiska, men lugna åtgärder där man hjälper varandra (Ni som behöver tallarna så mycket) att komma fram med ett bra förslag till de som har hand om supporter-utbudet.

Jag bryr mig varken om dittan eller dattan... Jag är där för att se Timrå spela hockey inget annat, och därför har jag ingen speciell åsikt om varken örnen eller tallarna.
Kommentera