1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582829 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #446770

Sv: Corey Hirsch är en lipsill
redline: Det värsta tycker jag är den dubbelmoral som lockoutspelarna står för.. de vägrar sänka lönerna men kan tänka sig att spela här för väldigt lite pengar. Att de dessutom ställer till det för spelare som faktiskt är i behov av den inkomsten är förjävligt då egentligen deras enda syfte till att spela här är för att hålla sig i form. De om några är verkligen inte i behov av pengarna.

Säg att du och jag skulle strejka, inte skulle det då fungera att sticka över till Norge och arbeta samtidigt som man går i strejk här hemma? Vad skickar det för signaler? Jag hoppas innerligen att NHL inte ger sig, så att spelarna får kliva ner i lön ordentligt, nu när de lirar här borta och ser hur det påverkar både liven runt hockeyn i usa och kanada, samt här så får de väl förhoppningsvis en tankeställare på vilken cirkus de ställer till. Inte nog med att de är giriga, de är dessutom fräcka nog att sno arbete av människor som går med på att arbeta för en sansad peng.

Bortskämda är bara förnamnet. Kan de spela för en normal summa här så finns det heller inget som hindrar dem från att göra samma sak där borta. Bara deras äckliga girighet.
Kommentera