1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582102 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #451956

Tallarna tillbaka - så här gör du!
Nu alla som listat er som tallvänner, nu är det dags för steg två i kampen. (Detta gäller även fåtalet Örnkramare som vill framföra sin röst i officiella sammanhang)

För att er röst VERKLIGEN ska räknas krävs det att ni deltar i Timrå IK:s årsmöte våren/sommaren 2005 och agerar för att vi ska återupprätta Timrå IK:s klubbmärke från namnbytet i slutet av sextiotalet och dämpa örnandet. Bryr ni er - bli medlemmar!

Se länken för information om hur man blir medlem i Timrå IK. Oavsett hur viktigt man tycker det är med klubbmärken så är det skam om man inte är medlem i ett av världens bästa lag ett år som detta. 200 spänn för en vuxen och då får man ett klart sexigt medlemskort. Skynda att betala så att ni hinner få julkort från laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tallarna tillbaka - så här gör du!
El Maco: Plockar upp din gamla gotråd! Det här är bästa morgonen på länge för oss tallvänner å TIK-lovers. Lars Nolander som ordförande är det bästa som hänt. Prisa hockeygudarna! Hoppas nu att vi får ett helt nytt tallsortiment bland souvenirerna. Då blir det att köpa upp sig med det nya. Låt nu örnen vara något för kidsen och tallarna för oss äldre och coolare :-) Skönt att Timrå IK nu återkopplar till sin fantastiska hockeyhistoria. Back to the roots :)
Kommentera