1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582341 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #519389

Sv: Vänder vi nu?
Det är helt klart vårat eget fel att vi sitter som vi gör i den här kvartsfinalserien. Jag ser inget som ska kunna tyda på att vi vänder detta. Ingen glöd, ingen fart, ingen skridskoåkning.
Vi är helt iskalla när vi ska vara som hetast.

Målvakt:
Kipper är godkänd men inte glödhet. Inget av målen idag är hans fel men inte helt omöjliga vid riktigt flyt. Kan vara dags för Kapanen i nästa...

Försvar:
Under all kritik, inte bara backarna utan hela försvarsspelet. Alla tre mål är på grund av petighet i försvarsarbetet. 1-1 har vi tre chanser att få ut pucken innan den hamnar i mål. 1-2 står alla fyra utespelarna på linje på blå efter vi fått ur pucken. Hur eneklt som helst kan en öppnande passning slås i mitten och friläge som följd. Slå ut pucken ordentligt och ha lite djup i försvaret. 1-3 får ottosson bara vända ut ur en sargduell och enkelt passa fram en fristående tjärnqvist.

Anfall:
Tamt, tandlöst, värdelöst!
De åkte skridskor första 10 och nästan sista 10... Men däremellan var det mörker. DIF var hetare i alla närkamper och fick i och med detta de flesta studsarna med sig. När sen Nordgren missade öppet mål vid ställningen 1-1 gick ridån ner totalt. Det ska juh inte gå att missa.

Neh nu får vi bryta ihop och komma tillbaks nästa säsong, för med det här spelet blir det bara en match till denna säsong. Vi skulle kunna ge WO i sista och kanske komma ut med lite värdighet. Så dåliga var vi idag...
Kommentera