1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581540 inlägg · 6216 ämnen

Vänder vi nu?

519649 · » Till forumet


Sv: Vänder vi nu?
Frisco: "Någon" är alltså modogrannen som för något år sedan ändrade på denna 3-0 floskel som (Var det Curre Lindmark?) någon annan födde, till 3-1 varianten. Vilket också passar mycket bättre in i nuläget.

Inte bara Timrå som beter sig märkligt i hockeysvängen... Kovland kommer ner hit för att möta Arboga! Västerås är en seger från kvalspel om man slår Nyköping borta i två försök... Och märkligast av allt... Tommy Salo får stå i mål i Modo! En legendarisk självmålsbombare!

Men som obotlig fundamentalist och Bagdad Bobfan så tror jag mer och mer på att Timrå fixar det här.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
Frisco: Pratar du om Timrås resultat i matchen på Lördag, då håller jag med. Pratar du om det totala Matchvinnandet som Smoky ?
Då kan det knappast vara 3-0 eftersom det var slutspelsomgång 4a
då är det 3-1. Så för ett avancemang krävs att TIMRÅ vinner de 3 kvaravarnde matcherna.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
Smokey: 3-0 var det allt.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
JimmyH: Vi får trösta oss med att vi inte är sämmre än Salo.

Modogrannen envisades med att zappa över till FBK-Modomatchen i tid och otid... Den målvakten är en större gåta än Timrå... Men jag är obotlig optimist. Någon sade att det sämsta man kan göra i ishockey är att leda med 3-1. Det tror jag på.

HELVETE!
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
Allt som kan behövas är en seger, en seger som kan komma på Lördag.. varför ge upp när vi fortfarande är med i spelet? Isf föreslår jag att alla river sina biljetter och ger blanka fan i den teoretiska chans som finns på Lördag.. Jag ser chansen, jag går dit och hejar, stöttar laget - vem vet - kanske står det Timrå IK på en av lapparna på Onsdag kväll

Dags för Kent Manderville " to pick up som garbage" säger jag, de är förjäkliga på att skräpa ned, 08orna, vi sätter igång med en totalsanering på lördag, vad sägs?

Och föresten, kommer ni ihåg våra 8 raka segrar? Det som behövs nu är mindre än hälften av det
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
JimmyH: Ni vänder!
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
JimmyH: "Spitting in the wind coming back at you twice as hard" - Lou Reed
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
El Maco: För någon vecka sedan slog vi SSK med 7-0 och hånade med 9:a igen. Nu har de ett bättre läge än oss att nå en semifinal. Ibland suger hockeylivet.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
Maraca: helt rätt ta in några skogshuggare som köttar på.

om ni undrar så är Djurgården Inte ens på min 12 i topp lista.
Djurgården och Färjestad mot allsvenska 2007. är i alla fall en dröm som jag har.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
Det är helt klart vårat eget fel att vi sitter som vi gör i den här kvartsfinalserien. Jag ser inget som ska kunna tyda på att vi vänder detta. Ingen glöd, ingen fart, ingen skridskoåkning.
Vi är helt iskalla när vi ska vara som hetast.

Målvakt:
Kipper är godkänd men inte glödhet. Inget av målen idag är hans fel men inte helt omöjliga vid riktigt flyt. Kan vara dags för Kapanen i nästa...

Försvar:
Under all kritik, inte bara backarna utan hela försvarsspelet. Alla tre mål är på grund av petighet i försvarsarbetet. 1-1 har vi tre chanser att få ut pucken innan den hamnar i mål. 1-2 står alla fyra utespelarna på linje på blå efter vi fått ur pucken. Hur eneklt som helst kan en öppnande passning slås i mitten och friläge som följd. Slå ut pucken ordentligt och ha lite djup i försvaret. 1-3 får ottosson bara vända ut ur en sargduell och enkelt passa fram en fristående tjärnqvist.

Anfall:
Tamt, tandlöst, värdelöst!
De åkte skridskor första 10 och nästan sista 10... Men däremellan var det mörker. DIF var hetare i alla närkamper och fick i och med detta de flesta studsarna med sig. När sen Nordgren missade öppet mål vid ställningen 1-1 gick ridån ner totalt. Det ska juh inte gå att missa.

Neh nu får vi bryta ihop och komma tillbaks nästa säsong, för med det här spelet blir det bara en match till denna säsong. Vi skulle kunna ge WO i sista och kanske komma ut med lite värdighet. Så dåliga var vi idag...
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
Herminator:
Vad vi måste göra nu är köra över fanskapen. Det räcker inte att "råka" vinna med ått mål som i Globen. Nej - Detta måste smälla till rejält så att spelbilden ändras. Jag vet att DIF kan vika ner sig. De var inte långt från att göra det efter första matchen. Det har jag första handsinfo från deras omklädningsrum på. Då var den allmäna insällningen att "nu blir det blytungt".

Sedan bjöd vi in dem i matchen. Lasse Falk gick in i båset bredvid Wikegård och vi gick rakt i fällan. Men jag vet att de kan vika ner sig. Det är inget semifinallag. De är taggade nu - men inte så sturska efter 6-1 på lördag.

Övermodet tar dem när de skall försöka avgöra på lördag och kliver upp ur sina Första världskrigsliknande skyttegravar, bara för att mötas av en förödande överkörning som tufsar till självförtroendet

Fan - nu blev jag arg igen medans jag skrev
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
El Maco: Jag med, skrek av glädje när jag hörde målet på sportradion nyss hemkommen från Isladan. Fan va gött i all annan misär och elände.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
lincoln:
Hmm, ja tyvärr så fungerar Wikegårds mittzons fälla ganska bra, DIF anstränger sig inte speciellt mycket för att skapa något eget spel, men det dom gör gör dom ganska bra, hakar så där lagom för att undvika utvisnig, lägger enklet sarg ut från egen zon, inga konstigheter upp på röd o grisa lite, lägg ner i anfallszon å forchecka = seger recept mot TIK
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
Herminator: SSK vann mot Klöbben i femte perioden. 2-2 i matcher där. Jag håller en tumme för SSK.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
lincoln: Ja just det bara positiva tankar nu!
DIF ligger dessutom bra till för att vinna SM-slutspelet i icingläggning. Tråkigt men ack så effektivt. Dödgrävarhockey kallades det på min tid.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
El Maco: Och dessutom får Modin ett bortdömt för "too hard slap shot"...
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
lincoln: Nästa match vinner vi med 100-0!
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
Maraca:
Fyra plattmatcher i rad...jag orkar inte deppa mer...

NÄ NU JÄVLAR!!!!!!!!!!! HUR FAN SKA DJURGÅRDEN KUNNA SLÅ OSS EN GÅNG TILL. DET FINNS INTE EN CHANS I HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!

6-1 på lördag
Sedan nollar vi dem, 0-2 i Globen
Fullsatt på onsdag. 4-2 och vi är vidare till semi

Betänk att Djurgården måste gå ut och vinna en match mot Timrå. Det kommer de omöjligt klara av. Jag vägrar att tro att vi kan spela så här dåligt en minut till. Om TIK bara nått upp till halvtaskig standard hade detta fungerat.

The return of Lasse Falk i svensk hockey kunde jag vara utan. Må fan ta Wikegårds mittzons fälla. Han kan ta den med sig till sitt nya primadonna journalistjobb vad mig anbelangar.

Nej - När det lossanar så lossnar det. Nu finns inget att förlora längre - In och kör över Lassefalkgården.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
Att Ekman klarar sig "helskinnad" resten av matchen efter idiotgrejen på Nilsson gör mig jävligt irriterad...
Hoppas att Nilsson kommer tillbaka till nästa match och gör en "Casselståhlare" !
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
För att vända detta måste vi få en annan domare än lärking, grishockey med hakningar o fasthållnigar vill man bara grina åt.
Om Lärking dömmer nästa match får vi byt ut Z, Norgren o dom andra lirarna å skaffa några ved huggare från kiruna i stället, sedan är det bara ut o kötta ner motståndrana en efter en, har man tur kanske man kan böka ine en o annan puck åxå. Faan va less man blir å se sån här skit hockey.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
Janken: Om nu DIF går vidare hoppas jag att på FBK-DIF i semi och att DIF trycker till det inskränkta laget FBK. Kvartsfinalen mellan FBK o Modo är ju oxå en match mellan de 2 mest inskränkta å enögda lagen/publik i elitserien.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
geggelundin:
Äh! Vafan!
DIF tog tre raka....Det är ingen omöjlighet att vinna tre raka!
Det sista som överger mig är hoppet!
Kapanen i nästa match tycker jag!
Inte av annat än ren intuition!

FORZA TIMRÅ!
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
Just nu skäms jag över laget. Dom gör fan inget rätt.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
...Stötta Kovland i kvalet nu också ni hemma i Medelpad!
Gamla profiler som Marcus Sjöberg och Jörgen Eriksson
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
Bragd-Birger: okej.. jag ser det mer svart eller vitt. antingen vinner man eller förlorar man. En sak om Timrå hade blivit förnedrade som Luleå har blivit, men matcherna nu har varit jämna. Sedan att Timrå spelar skit när det gäller är bara tragiskt.
Men hade Timrå inte varit bra i elitserien hade vi ju aldrig ens varit i kvart
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
sargad: Jo, men jag tycker att han har varit lite snål med det de två senaste matcherna. men ja precis, idag skadades den ena efter den andra så det var nog inte så lätt nej.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
sargad: precis. Visst suger det att åka ur i kvarten. Men samtidigt finns det som sagt nyanser även i elände. Timrå gick upp efter lång exil 00. Och redan 5 år senare ska vi ta semifinaler för givna?
Det viktiga är trots allt att Timrå är i finrummet. Och att vi är där med besked. Det går ej att ifrågasätta. Bland de lyckligaste hockeyögonblicken jag haft var när Timrå gick till allsvenskan (!) efter avgörande match mot Boden -97. Framgångssagan efter det behöver jag ej nämna... men det kunde som sagt vara värre. Vi har ju lagen som har gått åt andra hållet
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
Nej, någon vändning i matchserien får vi nog inte se. Det är inte längre frågan OM Djurgården slår ut Timrå, frågan är NÄR Djurgården gör det. Så otroligt dåligt spel så vi är inte värda att gå vidare.

Första perioden var bra och Djurgårdens kvitering känndes orättvis. Men andra och tredje såg det precis som det gjort alla andra matcher. Alla spelare försökte själv åka in med pucken, det vet vi inte fungerar. Så har vi spelat i tre matcher nu. Sedan att vi är otroligt ineffektiva spelar också in. Nordgren lyckades till och med missa öppet mål.

Nu får man passa på att njuta av en sista hemmamatch på lördag, sedan tror jag att serien är slut för oss, tyvärr. Det ser allt annat än ljust ut. Visserligen har det hänt mirakel förr, men att denna matchserie skall innehålla ett sådant ser jag som otroligt. Synd att ett så bra lag som Timrå ska gå helt in i väggen i kvartsfinalen. Det hade kunnat blivit spännande längre fram i slutspelet.

Forza Timrå!
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
TimråKlubban: Svårt att bänka en kedja när han bara har 9-10 forwards att tillgå
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
RocknRolf2: Att få ett helt lag - med ett fåtal undantag - att prestera som minst när det gäller som mest kallar jag fiasko. Har inte sett kvällens match, men de tre tidigare är bland det absolut värsta jag sett någonsin.

Åka ur mot Djurgården är i sig inget fiasko. Men sättet man gör det på kan jag inte rubricera med andra ord.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
RocknRolf2: För 3 år sedan bar han laget igenom kvalspelet å nu bär han laget till kvartsfinal i slutspelet. Efter 4-5 NHL-år till får han gärna komma tillbaka å bära laget till SM-guld, det vore något.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
Kenta måste aggera tidigare i matchen och bänka en kedja så att det blir mer fart. Han måste coacha laget bättre.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
Det här går bara käpp rätt åt skogen... Vafan finns det inge Timrå hjärta längre?
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
RocknRolf2: Bra med rätta propotioner. Minns Dahlenhallen(Lidingö), Arlandahellen å Björkängshallen(Huddinge) för bar några år sedan.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
Olle: Precis. Z har faktikst nästan lyckats bära upp hela laget i princip själv. Men när medspelarna inte förvaltar hans drömpass.. så då går det bara inte.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
sargad: Känns nog tungt för Timrå nu me lite favoritstämpel då dom spelar.. Dom har ju mer press på sig än nåt annat år förrut
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
RocknRolf2: Ja rent ekonomiskt så är det väl fördelaktigt. Underläge är väl en underdrift. Jag skulle bli förvånad om man lyckades ta sig upp ur det här, speciellt när matchbilden sett ut på samma sätt i alla matcher (åtminstone dom 3 jag haft möjlighet att se).

Modin har verkligen underpresterat och han gör fan ingen nytta på isen nu heller.

Z finns det aldrig något dåligt att säga om. Det svider verkligen att se när han jobbar så bra och inte får utdelning för det (i det här fallet tunnelpasset till Nordgren som kastade bort kvällens match).
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
heart: Mönstret är ju solklart å det måste brytas. Matcherna är som kopior på varandra, inte helt olikt TIK-Lnkpng förra året med TIK som det lite kyligare, lite mer hårt jobbande, lite mer självförtroende och lite mer underdoggade laget helt enkelt.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
TimråKlubban: Bänka Modin o hela gänget...
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
Bragd-Birger: gigantiskt fiasko ? Slutspelet är ett fiasko. Men gigantiskt? nja. Underskatta inte skansen nu. Sån här skit händer.
Innan säsongen hade i alla fall jag varit nöjd med slutspel. Vi har fått bevittna en fin Elitserie med massa bra hockey.
Detta kommer inte bli nån klassisk säsong. Men att klassa säsongen som Timrå slog nytt poängrekord i Elitserien för totalfiasko tycker jag är väl hårt.
HV - där har du gigantiskt fiasko!
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
heart: Fan hoppas att Mange är tillbaka på lördag. Han har varit bra de tre matcherna, stentuff och han har rätt inställning.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
sargad: Ja, men de känns ju som skit samma.. dom kan ju slänga in vem som helst nästa match.. de kommer ändå inte att gå...
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
sargad: Och inte minst mitt eget svartsinne.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
heart: Ulf nästa? Det kan möjligtvis röra om sinnesstämmningen för såväl Timrå som DIF.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
Olle: hellre 3 hemmamatcher än 2 hemmamatcher.. oavsett förnedring.
Nu får Timrå slå i underläge. Alla, inklusive jag själv, har räknat ut dem nu. Kanske det passar bättre?

Sett över hela säsongen har Modin varit en besvikelse. Inte totalflopp, han har varit stundtals bra. Men inte alls vad man trodde.
Z däremot, det är den obestridde kungen.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
sargad:

Dags att byta till KIMMO för att förändra.
Han gav positivitet.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
TimråKlubban: Konstigt nog så ä de bara zäta som kan producera..
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
TimråKlubban: Jaa in med Kapanen, Sami Kapanen och för all del kung Kapanen. För det är väl torkan framåt som är snäppet värre än Kiprus räddningsprocent.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
RocknRolf2: För mig kommer detta slutspel alltid leva kvar i minnet under rubriken 'När Timrå fegade ur'. Har inga problem med förluster (retoriskt knep - klart jag har), förutom om man förlorar på eget grepp.
Detta är ett gigantiskt fiasko som snart fullbordats.
Kommentera

Sv: Vänder vi nu?
Olle: Jag vill se Kapanen i nästa match..
Kommentera

519649 · »