1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582162 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #529484

Sv: Rykten

250kg kärlek:

Var på plats i Gavlerinken igår och såg matchen mellan Brynäs-Skellefteå, Micke Lind gjorde ingen kanonmatch direkt, på väg från matchen var det några brynäsare som faktiskt sa rakt ut "Micke lind skulle vi lika gärna ge bort till TIK, fy faan vad dålig han var idag" jag var inte sen att tacka och ta imot skall tilläggas.

Jag var inte den enda TIK:aren på plats, på väg ut ur gavlerinken så kom allas våran Nubben, jag kunde inte låta bli att fråga om det var Lind som skulle övertalas att komma "hem" igen, jag fick ett väldigt stort leende av honom, han satt förresten med Peo Larsson på läktaren.

Snacket om att Peo och Taavola inte är såta vänner ser ut att stämma, Peo sitter med TIK:s sportchef på läktaren, efter matchen satt Peo ensam på tågstationen i Gävle väntandes på ett tåg,,här snackas det inte om att åka med laget.

Om det inte var Lind som väckt nubbens intresse för resa 22 mil söderut så skulle det vara intressant att veta vem det annars kan var, I BIF övertygade Malmström på mig, även Soling gjorde en bra match, I skellefteå var Chad Hinz ifrån Toronto roadrunners bäst på plan. Nr 9 fröken Wernblom såg man knappt till på isen, vår vän Pasi såg jag en gång, det var när han satt utvisad....

Kommentera