1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582242 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #578111

Sv: Giffarna, och sedan...
DJ Hell: Man får vad man förtjänar. Backar man hem med hela jävla laget ända in knäna på Sundfors kan det ju liksom inte sluta på annat sätt.

Visst tusan måste man ha ett kompakt försvarsspel och en tät bevakning men går man inför att spela 0-0 i matcherna så måste man ju begripa att det är dömt att misslyckas från början. Ok om man använder sig av den taktiken på bortaplan mot tufft motstånd alá Bajen på Söder, HBK i Halmstad, mot knallarna från Borås, Sundspärlorna på Olympia och iff-iff på Stadion i Malmö.

Men hallåååååå....man kan inte spela så under en hel säsong. Visst kan man välja att kalla det för otur, men jag tycker det inträffat lite väl frekvent denna säsong för att man enbart skall kunna kalla det för "otur".

Det är bara göra det väl enkelt för sig. Sedan kanske klubbledningen måste börja se nyktert och realistiskt på saker och ting också och inte ha en sådan överdrivet stark tro på sig själva. Herregud när Urban Hagblom uttalar sig inför varje ny säsong låter han ju värre än en segerrusig "Tjacka" Söderberg på Stora Torget i Sundsvall som skall summera intrycken efter ännu en Gatufest vid midnatt natten mot en söndag i Juli - "Det här var den absolut bästa Gatufesten någonsin, bredare artister, mer folkligt, mera glitter, mer glamm, allt har fungerat perfekt".

Är det inte lite väl naivt? Som sagt var, gärna en tro på sin egna förmåga men kanske inte skall fyra ett leende som liknar en bortgift gosse eller surra om vilken standard truppen håller innan bollsparkandet satt igång.

Låt spelet ute på plan tala för sig självt istället!

Därför var det igårkväll väldigt glädjande att se hjärtat i Sundsvall, okej ånyo en 0-0 match men vilken insats av grabbarna. Fortsätter det att kriga lika hejvilt i fortsättningen som igår så.....kanske kanske kan vi knipa en kvalplats i elfte timmen.

Det enda man kan vara lite kritisk mot i dagsläget är väl att det är lite för omständligt i spelvändingarna och omställningar. Ut med bollarna mer på kanterna, det blev ju hyperfarligt varje gång Olofsson kom runt på kanten och när Ali Gerba vände ut och in på Bajens backlinje. Mer av den varan - tack!

Vidare tycker jag att det är strongt av Anders Högman att ställa Johan Andersson utanför förstaelvan (ja igår fick han inte ens följa med spelarbussen ner till Sthlm).

Visar man inte upp den rätta karaktären och attityden i det här skedet av säsongen så spelar det banne mej ingen roll vad det står för namn på tröjan. Man måste kunna bära upp den också och inte lipa över minsta lilla motgång. Se och lär av Peo - Johan!

Att gnälla över laguttagningarna biter inte på mig - inte ett dugg! Johan spelade sig ur laget i förlustmatchen mot Halmstad.

Och är han inte beredd att offra blod, svett och tårar för att återta sin rätmätiga plats (såsom han själv hävdar) är han ingen man för Giffarna.

Mitt tips blir att Johan Andersson inte finns kvar i Giffarna nästa säsong, likaså säger vi tack och hej till Michael Adeyinka, Andreas Hermansson och Donatas Vencivius och möjligen också Mattias Nylund.

UPP OCH NICKA, SOCKERDRICKA ;)
Kommentera