1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #582608

"Trumma igång klacken för helvete!"...
...som de lite mindre begåvade personerna brukar uttrycka det.

Undertecknad tänkte såhär nästan precis (var väl ungefär nu som det skedde 1994, natten mellan 27-28/9 tror jag) 11 år efter Estonias förlisning åka på en förmodligen rumsren resa över sundet till Tallinn nu under kommande helg.

Och eftersom jag i det närmaste blivit tvingad att ta ansvar över trumman nu såhär efter Skarin så blir alltså trumman otrummad på lördag mot FBK. OM inte det finns några "hugade spekulanter" som 112 Sjöstedt hade uttryckt det, vill säga.

Är någon sugen på att testa på lördag så är det bara att höra av sig. Det kan även bli tal om att trumma fler matcher framöver eftersom jag egentligen både saknar motivation och ork för att sköta det där.

Taktkänsla är väl egentligen det enda kravet. Det är riktigt jobbigt också, så det skadar inte om man åtminstone har lite att sätta till.

Vi måste som sagt få någon intresseanmälan så att vi vet om någon av våra medlemmar ska sätta upp trumman inför matchen på lördag eller om man kan strunta i det.

Annars går det, precis som Selina skrev tidigare, att sjunga utan trumma, även om de tidigare försöken totalt talar emot den tesen. Allting har en tendens till att bli sönderklappat med trumma, men samtidigt så är nästan alla våra ramsor gjorda för att man ska kunna trumma och klappa med.

Mycket skitsnack vart det nu. Men som sagt. Är någon sugen på att trumma på lördag så skicka ett mess.
Kommentera