1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #589272

Sv: Timrå IK - HV 71 2005-10-06
Olle: Kalle är såå långsam och loj i egen zon framför allt. Strular med pucken är helt enkelt inte noga med det han gör- verkar som han tappat all skridskoåkning oxå tyvärr.

Timrå har inte den fart och fläkt som vi vant oss vid - ser rent av nedtränade ut även om en del kallar det för bortförklaringar, kommer fel i positionerna, kladdar med pucken och tappar den vid egen blå eller i mittzon och får hela tiden spelvändningar emot sig.

Ser heller inga linjer i speluppbyggnaden bli mestadels på chans. Försöker att hålla i pucken men p g a dålig skridskoåkning/rörlighet så dras tempot ned och vi blir ett lätt byte för motståndarna. Inte ens kontringsspelet fungerar för rörligheten och passningsspelet är alldeles för dåligt.

Arbetsinsatsen är det inget fel på men målskyttar saknas ju som alla vet!

Vi ser ut att väga alldeles för lätt i anfallszon - vi orkar liksom inte nagla fast motståndarna i deras zon

Från 2-1 målet och fram till plexikraschen så kunde man skönja det där fartfyllda spelet från föregående säsonger. Tyvärr så sjabblas det vid egen blå samt dålig markering när HV går ifrån till 2-4 i 3:e.

Vad göra? Bänka Kalle K, Sätt in Strålman med Styf. Införskaffa minst 2 transatlanter som har speed och tyngd samt en riktig målgörare, ryss,tjeck, finne eller vad som helst(Fast det är jä-ligt svårt att få tag på nån)
Sätt Krykov i specialträning med inriktning på tempo, han är inte speciellt bra tränad just nu - in med Ström som center
Värva Anders Eriksson på try out - det går inte fort där heller men han kan spela rejält och enkelt - måste vara bättre än Kalle K just nu...
Calle J får bli 8:e back som det känns just nu....

Kort sagt Timrå behöver nästan en helt ny femma för att krångla sig ur den här negativa trenden tror jag tyvärr, Manderville kan vara början på den nya trenden men mer obekväma beslut måste tas av ledningen. Oksa kan väl inte ha värvats som back up målis??
Som det ser ut idag var det en tabbe att inte signa Lasse Jonsson!!
Laakonen ser ju väldigt blek ut - behöver två stora och snabba kedjekamrater för att få de ytor han behöver för att slå sina passningar.

Se framåt , börja om nu innan det är för sent - 45 omg kvar

FORZA TIK - no matter what.....
Kommentera