1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582984 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #602348

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2005-10-27
Är oerhört spänd och förväntansfull inför torsdagens drabbning mot Leksand. Verkar som att dalmasarna har börjat få bra fart under rören men tror ändå att vårat hemmastarka TIK ska kunna ta hem tre härliga poäng om vi bara spelar det spel som vi är kända för att göra på hemma-is. Ser även fram emot Sloans hemmadebut, ska bli hur kul som helst.

Men till ett ämne som varit uppe förut, INTROT. Jag och många med mig tycker att det intro som för tillfället ska tända våra krigare vid entre på isen är på tok för dåligt. Får inte den där ståpälsen som jag tycker att ett kraftfullt intro ska ge. Förr när vi hade Dire straits gitarrerna som övergick till Iron Maidens Wicker man så fick man ju en otrolig tändning inför nedsläpp. Numera så känner jag att det mer liknar en division ett-match med några fjuttiga tomtebloss och ett låtval som inte alls tänder vare sig publik eller spelare. Tomte blossen kan jag visserligen leva med då det inte hör till det viktigaste inslaget i entren (enligt mig), men musiken måste det bli ändring på. Håller ni inte med?
Vet någon vem som är ansvarig för detta?

Annars så tycker jag att det är en underbar stämning från nedsläpp till slut, kanon-engegemang från både klack och övriga åskådare.

Vi syns på Torsdag. ÄLSKA TIMRÅ IK
Kommentera