1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582204 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #609103

Sv: HV 71 - Timrå IK 2005-11-03
Rox: Jo, det blev en del palaver alldeles i matchslutet där Kalle Koskinen drog på sig en GA-MI. Nu var det ju bara fyra sekunder kvar när detta inträffade, så laget drabbades ju inte av femminutaren. Nåväl, han är ju med i nästa match så detta matchstraff är väl av den arten som man glömmer rätt snabbt.

Att nämna något ytterligare om matchen igår tycker jag känns överdrivet då detta mest skulle handla om att upprepa det som redan sagts. Jag kan väl nämna lite om mina intryck av Kinnarps Arena istället. Den ser riktigt stor ut från utsidan, men är inte fullt lika stor när man väl kommer in i arenan. Stora och rejäla utrymmen under läktarna. När man väl kommer in i arenan så är det väldigt likt hur det ser ut i Timrå, med väldigt branta läktare, och ståplatssektionen på ena kortsidan. För alla som gnällt på lutningen i E.ON Arena bör nog göra ett besök i Kinnarps för att se att man är långt från värst i Timrå.

Bortasektionen erbjuder väl en helt ok sikt, men inte mycket mer. Man står ungefär lika nära sargen som man gör i Mora, för er som nu varit där, och känslan av närhet till is och spelare gör detta till helt acceptabla platser. Men akustikmässigt är det ju ett skämt att ens försöka göra sig hörda från den här gropen. Riktigt trevliga vakter och publikvärdar gör att totalbetyget blir en fyra (av fem möjliga). Det som drar ner det hela är mina personliga förväntningar på arenan. Jag vet inte om man arbetat efter planen att behålla ishallskänslan när man färdigställde arenan, för den känslan tycker jag är uppenbar. Detta behöver ju iofs inte vara något negativt, så jag nöjer mig med att kommentera hur det ser ut.
Kommentera