1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582183 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #609165

Sv: Building the perfect beast
Bragd-Birger: Ett fantastiskt bra inlägg. Jag har nog i mitt stilla sinne haft en förhoppning om att flertalet av oss supportrar har tänkt lite i de här banorna när man satte upp förväntningarna inför årets säsong. Men hur lätt är det inte att flyga iväg i tanken med den säsong vi lämnade bakom oss när snöslasket lämnade oss i april månad? Marknaden VAR ju helt crazy och ingen satt väl till slut säker. Ja, fallet Gunno får väl stå som bevis för just det. Nu kan jag sova gott igen, tack!

Laget Timrå IK har även denna säsong en arbetsmoral som få bräcker. Ja, nu när man efter ett par veckors kaos hittat tillbaka dit, alltså. Skillnaden är kanske att det inte är alla lag i den här serien som behöver lägga lika mycket energi på just detta spelmoment för att vinna mark. Missförstå mig rätt nu - givetvis behöver alla lag kämpa för att vinna - vad jag menar är att andra lag har likt TIK ifjol den spets som inte behöver mycket för att leverera. Något som vi detta år saknar utom allt rimligt tvivel.
Jag är dock inte orolig. Vi ska ha fyra lag bakom oss när 50 matcher är spelade - det fixar vi också, helt klart. Mycket längre än så når vi nog inte med det här laget.

Kommentera