1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582170 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #609651

Sv: Building the perfect beast
RocknRolf2: Intressant svar. Håller i o f s inte med om nästan någonting, men fyllig argumentering klär dig. Hinner icke utveckla mitt resonemang nu ety jag äro på väg in i dimman, men några snabba skott från höften:

- Läs Jimmys kommentar angående Horava. Gammal MODO-junior vars far lirade i klubben. Knappast intresserad av ett annat alternativ.

- Pavlikovsky hade jag inte velat ha. En meningslös spelare i mina ögon.

- Nordgren blev halmstrået som knäckte Kent-Nubbens rygg. Läget gick från 'desperat' till 'totalt jävla mörker'. Visst kan man kritisera agerandet efter det, eller t o m föreberedelserna, men...nja. Jag kan icke göra det. The Kent-Nubben way är icke daytraderns. De värvningar som lyckas bärst är de som presenteras i april, till övriga sportchefers förvåning. Och det är där storheten ligger.

- Nubben ä r elitseriens bästa sportchef. Det betyder inte att han är ofelbar, men det betyder att han med betydligt mindre medel kan lyckas lika bra som den som har betydligt mer. Dock är det en väg med små marginaler. Risken för misslyckande är större, och konsekvenserna likaså. Men ge snubben some slacks, vi har trots allt smiskat fingrarna på en ekonomisk stormakt som LHC tre år i rad.

- Dessutom så...nä, sorry. Nu är det dags för fest. Skål proletärer!
Kommentera