1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582242 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #616444

Sv: Vidtag nödvändiga åtgärder!
Det jag upplever som sorgligt när jag läser tråd-rubriken är att det verkligen inte finns så många alternativ.

Ny målvakt? Ja ok det skulle verkligen inte skada att matcha Asplund hårdare men annars då? Var finns den dolda guldgruvan av klassmålvakter som inte redan har ett fett kontrakt? Det verkar ju inte finnas en enda utespelare i europa just nu, utan kontrakt, som man skulle kunna stoppa in i laget.

Om man skulle byta ut Blake Sloan mot någon, var skulle då denne hämtas ifrån? Med så många utländska medelmåttor i elitserien (som Wikegård lägger fram det) så verkar det mest handla om chansningar. Inget ont om Z när det gäller Sloan-affären men någon spelar-scout är han inte. Om man ska vara ärlig så visste man väl egentligen att det mycket väl kunde se ut så här. Han har ju faktiskt inte någon imponerande statistik från tidigare säsonger. Han var en chansning och man borde inte förvänta sig att hans blotta närvaro skulle generera en massa mål för TIK.

Är det verkligen ett alternativ att bänka någon av de befintliga backarna? Jag ser bara ett skäl till att bänka en som Koskinen och det är att få dom att inse att man fortfarande slåss om en plats i laget. Å andra sidan så kanske inte en som Koskinen har så mycket emot att sitta längst bak i båset och se laget förlora när han fortfarande har full lön.

Någon som tror på BIF's taktik? Sparka en spelare i, mer eller mindre, avskräckande exempel?

Kapital hade kunnat fördelas smartare och man hade MÖJLIGTVIS kunnat planera nyförvärven bättre men nu, när tåget redan gått, så är det kanske dags att inse att inga större förändringar kan eller kommer att göras i laget. Nu handlar det bara om att överleva och hoppas att det fortfarande finns dollares kvar till nästa säsong och att det satsas rätt då.
Kommentera