1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #647985

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2006-01-03
Tycker faktiskt att det var en småtrevlig match igår. Hafsigt, slarvigt med mängder av felpass - men med betydligt större intensitet och hjärta än förra (vinst-)matchen i Scanialand. Gladdes åt Timrås optimistiska spel. Man ville och försökte matchen igenom. Inte ens 3-2 pucken såg ut att påverka nämnvärt.

Svobbans målvaktsspel irriterar en smula. Fruktansvärt tät och skicklig på att hålla returer - och så gör han sådana fatala tabbar. Får han ordning på koncentrationen/nerverna blir det riktigt bra, men än så länge kan han inte få annat än ett godkänt betyg.

Många som hyllar Warg. Själv tyckte jag att han var riktigt virrig större delen av matchen. Två mål, men det första är det tveksamt om han var på, och det andra hade jag själv satt.
Annars var det som vanligt - jämnt rakt över. Hallin lyser av självförtroende, Sloan speedar (i blindo) som en bålgeting, Regin växer. Backsidan som vanligt svajig. Mot ett bättre lag än SSK hade somliga horribla rensningar och betonguppspel givit mål i baken.

Men som sagt, på det stora hela en trevlig tillställning. Är inte särdeles orolig för kvalserien. SSK tar aldrig in 9 pinnar (dessutom med en match mer spelad), och Leksand är för långt efter samt för allsvenska för att orka göra en rekorduppryckning. Kampen om slutspel går därför vidare. Inget annat.
Kommentera