1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #648043

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2006-01-03
Bragd-Birger:
Det verkar i alla fall som om du och jag var på samma match. Instämmer på i stort sätt alla punkter...och det är väl där också som nyanserna skiljer sig gentemot någons hissande av Sloan och Wennerberg nedan.

Visst, de körde på och visade en jäkla vilja - All heder för det. Men det ser inte ut att finnas så där jättemycket tanke bakom precis. Men ingen kan klaga på Sloans arbetsvilja!

Håller också med om regin och Svoboda. Regin är riktigt på G. Svoboda påminner om Kipper. Storspelet bleknar lite med dessa ideliga tabbar. Vill minnas att kapanen sparade sina till en match då och då. Dvs han var kass var 7e match och grym däremellan. Riktiga matchvinnarmålisar får hellre vara urkassa en match och ta alla tabbar på en gång i stället för en tabbe per match. Det är det som skiljer matchvinnarna från resten.

Håller också med om Warg. Han ser tung och något virrig ut. Men starkt att peta in två baljor. Faktum kvarstår dock...han kändes grymt på gång runt match tio, men har sedan bara bleknat.

Hahlin kanske på väg mot sin bästa säsong hittills.

Vidhåller: Byt ut de tre sämsta mot tre spelare av minst Nordgren kaliber så är vi ett slutspelslag som kan rubba vem som helst. Alla dessa grovjobbare behöver någon som kan lyfta dem
Kommentera