581287 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #657558

Sv: Djurgården - Timrå IK 2006-01-17
Timrå gjorde i mina ögon en bra insats igår, stundtals riktigt bra. men det är hela tiden något som blir fel.

Vi hamnade i tidigt underläge (backarna för svaga framföra mål), för vilken gång i ordningen nu? Men vi vek inte ner oss utan ägde sedan första perioden trots att DIF fick två riktigt billiga PP.

I andra perioden gör dem ett mål där backarna var för svaga framför mål, Svoboda släppte mer returer rakt ut igår än tidigare men hade ingen som helst hjälp av sina backar att rensa. Jag gav upp då.

Men Timrå slet på och lyckades vända matchen till 2-2 och hade sedan innan periodens slut säkerligen 3-4 jättechanser att ledningen också.

Den sista perioden är vi också det klart bättre laget i spel fem mot fem, men de får sitt mål i PP efter en idiotutvisning av Peter Ström, dock hårt dömd men ändå onödig. Fredrik Warg som var bäste spelare sett till hela matchen slaravde då han skulle rensa och DIF kunde peta in ett ledningsmål på den tredje returen tror jag det var.

Vi har flera kanonlägen att kvittera men det vill sig inte just nu. Hedersam förlust #12 denna säsong var ett faktum. Vi har aldrig förlorat med mer än 3 mål i någon match.

24-39 i skott igår.

Djurgården ligger 7:a i elitserien tack vare att man är 3:a i skottprocent. Timrå ligger för att man är 12:a i samma statistik.