1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582257 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #675512

Sv: Vidtag nödvändiga åtgärder!
RocknRolf2: Om du läser vad jag skriver så ser du också att jag nämner två namn(Johan Ryno och Gustaf Wesslau), men några fler intressanta namn än så tycker jag inte är värda att nämna(Om man inte ska dra upp en massa f.d Elitseriespelare med Werner och Matthiasson i spetsen förstås...). Calle Söderberg(Född -85) i MIF är iofs även han en intressant kille, men jag tror de går upp på Täljes bekostnad.

Visst är det bra att titta på vad Kvalserien/Allsvenskan har att erbjuda i spelarväg, men det allra flesta skulle få svårt att hävda sej i Elitserien(Leksand är ett ypperligt bevis på detta och även vår egna befintliga trupp som innehåller allt för många "Ingenmansland"-spelare...).

Ska det satsas, så ska det satsa ordentligt! Det ska vara etablerade namn och även ungtuppar från regionen(Typ Sebastian Lauritzen, Månsson har vi redan missat som bekant) och jag ser hellre att ett par-tre ur den egna leden får chansen än att man återigen plockar överåriga juniorer och "möjliga elitspelare" utifrån tills nästa säsong. Du kommer väl ihåg namn som Fredrik Sundin, David Halvardsson och Viktor Wallin(Harvar numera i Frankrike!) för att nämna några... Lägg till Johan Svedberg och Calle Johansson till den listan också.

Men som sagt, en 6-7 nya namn låter alldeles utmärkt.
Kommentera