1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581443 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #761432

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2006-10-05
Vilken styrka och karaktär The Big Red Machine uppvisar för tillfället!!

Men jag förstår mig inte på varför Kenta undermedvetet nästintill sänker två oprövade kort i knävecken redan innan nedsläpp när han parar ihop Svedberg och Moe i samma backformation.

Fullständigt idiotiskt om du pratar med mig. Denna fadäs höll på att kosta segern igår.

Ni får förlåta mig, men Svedberg är enbart bra på att döda utvisningar nuförtiden. Potentialen är som bortblåst. Sedan stackars Moe då som i panik slår i väg puckarna till icing så fort han fick fatt på den.

Även om nu inte dessa backar är ordinarie så kan man ju åtminstone vagga in i ett falskt förtroende att de är bättre än vad de i själva verket är genom att para ihop dem med några rutinerade parhästar så man får lite kontinuitet i det hela.

Det är inte rättvist varken mot Eric, Johan, publiken eller laget att göra på det här viset.

Vad är det för signaler man sänder ut egentligen?

Splitta Kokko-Styf och låt Svedberg-Styf och Kokko-Moe bildar backpar i framtiden ifall vi blir kort om folk någon fler gång.

De kan ju få känna sig betydelsfulla iaf. Det skulle stärka deras självkänsla betydligt och få dem att våga spela ut - Lita på Sjöstedt!

Sedan får vi inte bli så förbannat paralyserad utav att vi möter ett lag som checkar aggressivt högt upp i banan.

För de kommer fler lag göra framöver. Och sedan kan ju inte centrarna backa in i knäna på Backlund.

Snabbare uppspel - tack!

Jag var direkt skärrad efter 2:a perioden igår hur vi uppträdde. Tack och lov visade Sundh lite stake när han på ren vilja forcerade in kvitteringspucken och sedan tog sig samtliga i kragen och bjöd på hockeygodis i tredje.

Nu vill jag se en bättre fördelning utav styrkorna imorgondag. Vi måste sprida kunnandet och lära gröngölingar att våga göra misstag.

Jag tänker inte hänga varken Moe eller Svedberg mer. Det är i avsaknad av istid och självförtroende och vad de behöver nu är STÖD för att växa som individer.

De kan bli någonting bra av dessa spelare också även om de ibland kan se till synes hopplöst ut.

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera