Timrå IK

582178 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #782308

Sv: Timrå IK - HV 71 2006-11-04
Laken: Näe fy fan vilken bedrövlig match det var idag. Men jag tycker att det känns otroligt skönt att HV vann matchen i första perioden då domaren höll i matchen, och att det inte skulle bli helt avgörande i sista perioden.

Att vinna idag hade varit för mycket att begära av vår slitna trupp, att bara förlora med 3-0 mot ett av seriens bästa lag när man själv ställer upp med 3 kedjor samt 3 otroligt slitna backpar varav en är halvskadad (Lotvonen). Tycker i princip alla kämpade allt va dom hade - men idag gick det bara inte, det SKULLE helt enkelt inte bara gå idag. Framförallt vill jag lyfta fram Peter Nylander och Oscar Sundh i den här matchen.

Hoppas hela laget vilar upp sig ordentligt nu för att försvara ledningen efter Karjala!