1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581464 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #782502

Sv: Positiva tråden
gud: Ursäkta för att jag läste fel! om vi nu ska börja märka ord.

Det viktigaste är att vi börjar ha en sansad nivå. Du får gärna tycka Ward är feg men jag hoppas du bygger ditt resonemang på lite mer än vad du har sett av honom under en match? Annars kan folk lätt tro att du är på samma nivå som kvällstidningsjournalismen eller "sådana som du tycker ska göra läxorna...".

Nu påstår du att Ward bara kan slåss? Intressantare och intressantare? Vem har hävdat att han inte kan/vill spela hockey?

Du får gärna ironisera hur mycket du vill över att jag försöker bygga upp fakta runt mina påstående. Tycker att det är rätt sunt när man diskuterar. Om du har tittat på de matcherna han varit med i tidigare så inser du kanske också att han kan spela hockey.

Eller du kanske bara stirrar dig blind på hans utv.-minuter och läser Aftonbladfet och efter du sett honom igår så har du din uppfattning klar? Är det verkligen så ?

Mario Lemieux har slagits åtskilda gånger i karriären. likaså Brendan Shanahan och kört över en del spelare. Tycker du det är rättvist att bedöma dem efter detta och strunta i resten?

"Kan inte detta vara en hint att killen inte kan/vill lira hockey?? Att han är bara på isen för att slåss??"

HV71 tar givetvis inte hit en kille bara för att slåss. Förstår du inte det? Finns ingen vits att ta hit en goon till ES eftersom det är bara det egna laget om förlorar på det. Fråga Hedström i TIK eller kolla med Fredrik Olausson vad de anser om Ward. De har spelat med honom.

varför har inte Ward slängt handskarna än enda gång hittills i höst om han är en goon? Varför har han fått så mycket speltid i ett av Sveriges bästa lag om han nu inte kan spela hockey?


Det blev många frågor men eftersom du utgör dig för att vara lite för mer än vissa andra (Patrik) så antar jag att du har sakliga svar!
Kommentera