1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581715 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #783616

Sv: Timrå faller i publikligan
Janken: Visst har du rätt i många saker du skriver. och visst har du rätt i att jag anser att alkohol är en drog. men som jag skrev i mitt första inlägg jag har inget emot dem som väljer att dricka men jag förstår inte syftet att förknippa idrotten med alkohol. om man nu bara ser öl som en dryck varför inte dricka alkoholfri öl då ?.

Nu tillhör ju jag den kategori människor som själv druckit alkohol och tappat kontrollen därav jag kanske är lite partisk då jag försöker få folk att ha roligt utan alkoholen. jag blir dock väldigt glad när jag läser ditt inlägg där du säger att du pimplar loka på supporterresor. jag har själv inte åkt på resa sedan jag blev nykter då jag inte vet om jag vill utsätta mig för den miljön. m,en det är min personliga åsikt och mitt eget dilemma som inte hör till diskutionen om att sälja öl på idrottsplats.

moralistiska pekpinnar pratar du också om. visst jag berättar för folk om min åsikt och jag informerar om skador och jag går för tillfället även en utbildning för att kunna jobba med alkohol o narkotika frågor i framtiden men jag gör det av kärlek till livet. dock vet jag att alkoholen kommer alltid finnas.. det inser jag. men jag anser också att folk har rätt till livet lika mycket som alkoholen.
Kommentera