1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #784587

Best of Timrå - Omgång 1 - 20
Vi har massvis med skadade spelare just nu, frågetecken kring om Nubben lyckas värva någon ersättare eller inte har rests. I denna tid av ovisshet kan det vara skönt att titta tillbaka ett slag för att minnas vad Timrå IK verkligen har presterat. För att inse hur bra vi verkligen är, eller åtminstone var under de första 20 omgångarna.

För att underlätta tillbakatittandet har jag lyckats knåpat ihop en liten film som på ett ganska okej sätt visar lite höjdpunkter från omgång 1 till och med omgång 20 i årets elitserie. Givetvis är fokus uteslutande på Timrå IK.
Varför jag gjort detta? Tja, jag gillar själv att titta på klipp från matcherna och tänka tillbaka på känslan som genomsyrade en när Pärssinen, exempelvis, sprätte upp den där pucken i krysset mot Mora. Jag antar att jag inte är ensam om det, därför satte jag mig ner och sammanförde lite videoklipp till ett enda stort, la på lite musik och kryddade det hela med lite text. En slutprodukt som visar Timrås framfart under hösten!

kvalitén är helt okej. Inte klockren, men helt okej. Jag har inte haft de bästa förutsättningarna att arbeta efter. Men man tager vad man haver. Klippet väger in på cirkus 83 mb rarat i winrar. Jag kommer att bifoga två länkar där ni kan tanka det. Jag kan tyvärr inte erbjuda bättre nedladdningsmöjligheter då jag inte har någon egen server att hosta filerna på. Detta är vad som finns på cybervågen och som inte kostar multum.

Har ni förslag, kritik (observera att jag endast bryr mig om konstruktiv kritik), beröm eller något annat att säga mig har jag en inkorg här på hockeysnack. Bara att skicka ett brev. Om detta är uppskattat och intresset finns kan det säkert komma ytterligare filmer på detta tema, och då kan det också vara värt att lägga ner lite mer tid på det. Det hela beror som sagt på intresset.

Jag ska passa på att redan nu tona ner era förväntningar. Jag är på intet sätt någon stor filmskapare utan har bara ett intresse av att själv sitta och pilla med olika program på datorn. Så förvänta er inget mästerverk. Men jag kan nog påstå att jag lyckats påvisa Timrås framfart på ett helt okej sätt. Inte mer, och inte mindre. Så, nu slipper ni förvänta er en Hollywoodfilm.

Länkar till nedladdning:

www.filefactory.com/file/7f1292/

files.filefront.com//;6174634;;/

Om ni har problem med nedladdning eller klippet i stort är det bättre att höra av er brevledes än att tjata om det i stora chatten.

Som sagt, har ni funderingar eller konstruktiv kritik får ni gärna höra av er.
Hoppas att åtminstone någon annan än jag tycker sånt här är roligt att titta på. Mycket nöje!
Kommentera