582205 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #804651

Sv: Snacka om upphämtning!
Timrå IK står för de märkligaste av vändningar ibland...

Minns t ex HV-matchen i slutet av säsongen 2000/2001, då vi låg under med 0-4 efter en period. Senare i matchen var ställningen 2-5, men när slutsignalen ljöd stod vi som segrare med siffrorna 6-5 och snuvade därmed HV på niondeplatsen (vilken förvisso var av akademisk betydelse)...

Glömmer aldrig heller Leksand hemma i kvalserien 2002. 1-4-underläge med en 3-4 minuter kvar, därefter en makalös upphämtning. Peltomaa trycker in 4-4 med tre sekunder kvar och Matthiasson avgör straffläggningen fram till en osannolik 5-4-seger (i ett oerhört viktigt läge av serien)...

Och så kvällens överraskande poäng, som jag bevittnade hemma i TV-soffan samtidigt som jag förberedde julresan till sydligare breddgrader... Tack för den, Timrå IK!