1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581537 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #80491

Sv: Värvningsrykten
El Maco:
Ja eeeen Pekka hör ju till skaran "Alla dessa fantastiska 56:or" jag är ju själv av den mer okända skaran av "alla dessa okända 66:or"

Glömde ju att nämna att när jag varit uppe på Oviksfjället och träffat Bjärven så styrde jag min kosa mot nordligare breddgrader eller närmare bestämt Kiruna.

Av någon konstig anledning så stannade jag till vid en bilhall i Kiruna, fick någon konstig ingivelse till att byta bil efter alla dessa mil jag nu kuskat land och rike för att få höra de senaste angående värvningsryktena!

Eftersom nu alla har förstått att Freddan förmodligen inte finns tillgänglig som båsöppnare till hösten, så kom detta stopp som ett brev på posten!

Vad skådar mitt nordöstra öga när jag kliver in i bilhallen?! Där står "Börje" och samspråkar med Pekka som står och blossar lugnt och harmoniskt på en äkta Havannacigarr!

Smyger mig allt närmre för att få en riktig tjyvlyssning och lite namnam att lägga in på gb:n!

Då slår nästa bomb ner som en Japansk kamikaze i Pearl Harbours hangarfartyg!

Enligt Börje så är både han och Pekka klar för spel till hösten och därmed så är både målvaktssidan och backsidan så gott som komplett inför säsongen 2002-2003! Nubben hade nog redan ringt dit upp som jag har fattat det hela!

Vilken bil jag bytte till kommer det säkert en fortsättning på......
Kommentera