1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581537 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #80789

Sv: Värvningsrykten
Efter min senaste tripp till Kiruna och min träff med både Salming och Pekka så styrde jag nu min kosa söderut, eller närmare bestämt raka vägen ner till Malmoe en liten nätt resa på närmare 200 mil!

Ska förövrigt också tillägga att nu så åkte jag i en sprillans ny Hyundai Sonata som jag fick till kraftigt rabbaterat pris av Pekka!

Hade ju en del förväntningar på de rykten som florerat kring Mats och hans eventuella "återtåg" som det numera så fint ska kallas!

Träffade nästan direkt på min gamla barndomskompis Percy Nilegård och bestämde att vi skulle träffas i hans nybyggda radiopalats där han bjudit in Mats och mig på en intervju!

Men vad skådar mitt sydligaste öga när jag döm av min förvåning får syn på både Mats och MIF Percy och jag var ju inte sen att agera för att luska fram vad som var i görningen!

Skall ju också tilläggas att Mats gjorde sin sista stora turnering 1994 i OS där han bland annat missade en straff i den nervdallrande OS finalen mot Kanadickerna, och han får väl anses ha en del kvar att bevisa på en hockeyplan! Nubben ring medans chans finns!

Nog om detta! Iaf så ville man ju komma så nära som möjligt för att kunna lyssna på Percys intervju, alltså Nilegård återigen briserade det en atombomb som går att jämföra med den som Jänkarna släppte över Hiroshima och Nagasaki, skall också tillägga att Rolle Stoltz alltid kallade Amerikanarna för Jänkare när han refererade hockeymatcher! Du finns i minnet för alltid Rolle!

Men iaf så stod det nu klart för mig att Mats mer än gärna ville avsluta sin karriär i Timrå IK och han har ju också sin sommarbostad här i Timrå så det skulle ju passa alldeles utmärkt, frågan är vad Percy och Nubben kommer fram till?!

Spännande fortsättning följer i min resa genom Sverige på jakt efter nyförvärv.....!
Kommentera