1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581782 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #814225

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2007-01-11
Säger bara ROBERT CARLSSON! Snacka om en kille med rätt attityd som accepterar sin roll i laget och utför den enormt bra, får gå in som center för första gången in sin karriär och är grym. Bäste forecheckaren i hela elitserien enligt mitt tycke, bara Manderville som kan kanske jämnföras med honom i timrå i moderna historia. Ett enort plus på detta att han oxå kan göra mål.

Kul att se att svebba och styfen börjar spela upp sig trots en ganska så svajig säsong. Men tror att strålman har en hel del i svebbas förbättring, Otroligt plaserings säker back!

Otroligt viktigt med sådana här segrar, att kunna vinna utan att spela på topp.
Tror att den dära ängsligheten som infann sig i slutet på matcherna förr när det var jämt och man tappade och förlorade poäng börjar försvinna nu, mycket tack vare sådan här segrar som typ malmö och skellefteå.

Nä en timo p vill vi ha tillbaka fort så vårat powerplay kan börja fungera igen, lite halv dant på denna frot idag, trots mål!

Han är nog viktigare än man tror, en otrolig spetskompetens i dessa avgörande matchsituationer.

Ruggigt viktigt att Backlund verkar vara på G mot stor formen igen.

GO TIMRÅ.....

Jag vill ha ryno kvar!!! vilken speluppfattning killen har, underbar passning till Robbans mål idag.

Länge leve "ungjävlarana"!
Vilket go det är i Strålman, regin, svensson, sund oj oj oj...Sund liknar ju fan självaste Pavel Bure i sin skridskååkning. Synd med skadan där bara, hoppas det var en lindrig variant.

Slutligen, nu jävlar visar vi anrell på lördag hur förmodlingen Sveriges bästa publik agerar för att skapa stämming i en hockeyhall.

Hörde att Anrell tydligen skall vara här på lördag och skriva om timrå i serien Hockeyresan!

Ta med hörselkåpor Anrell!

Piiz out!
Kommentera