1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580476 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #81853

Sv: Värvningsrykten
Efter att ha nu fått klarhet i att Mats också blivit klar för spel nästa säsong så fortsatte nu min resa genom Sverige eller närmare bestämt Oslo via Trondheim för jag ville ju också höra om ryktet med Espen var sant av våra kära vänner i väst!

Glider in på Karl-Johan i min nya Hyundai sonata, sprättar en Norrlands och en Oskars burk och käkar min sena lunch! Klockan är ju ändock 15.30 Norsk tid!

Vad skådar mitt västra öga om inte Mr Huggorm himself, får till ett glatt hej och Leffe kommer genast fram för att ta ett snack med en gammal "lallande fåne" som mig!

Leffe som numera har skippat det Norska landslaget för att istället få chansen att spela derbyn i NHAllsvenskan mot lag som Gnaget och IF Sundsvall Hockey var också på jakt efter nått fint nyförvärv för det kunde han inte dölja för ett slipat öga som mig!

Då slår nästa atombomb ner, ungefär precis som den där snubben från Chicago som uppfann atombomben måste ha känt det när det första gången small i laboratoriet för honom! Ajajaj!

Men iaf så kunde Leffe avslöja detta att Espen troligtvis är klar för spel i Timrå IK tills nästa säsong.

Enligt Leffe har det alltid varit Espens dröm att få lira i samma lag som "Pekka" "Tikkanen" och "Robocop" "Salming" så hav förtröstan kära TIKfans det kommer en säsong till hösten där vi kommer att få mycket skoj att glädjas åt på det sportsliga ishockeyplanet!

Fortsättning följer.....
Kommentera