1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #81918

Sv: Värvningsrykten
Resan har nu snart nått sin slutdestination och vad händer då mitt i hela eländet!?

Jo, handen på hjärtat, pyyysscchh, nationalsången! Givetvis då en äkta Norrlands och inget billigt rö´tjut!

Iaf apropå "bajsmän" och annat tok så har jag på min resa även träffat på den store "Bajamannen" som ännu är i farten och ställer till med förtret för en del värvare på hockeymarknaden!

Var ju nyss in på dasset och vem satt väl där?!

Har ju glömt att berättat om min mellanlandning i Hultsfred, tror också att jag fick en skymt av signaturen "Småland" på min genomresa i Lönnebergasocken! Men är inte helt säker men näst intill!

Tog en sväng in till Vimmerby men där var det döare än i kyrkan på en söndagsmorron så jag drog genast vidare för att träffa den kände "Dögrävarn" i neghbeirhoodet bredvid!

Vad skådar då mitt östligaste öga om inte Dögrävarn & Stefan, ni vet han den däringa tennis spelaren från Västervikssocken och självklart så var också "Bajamannen"med och nästa värvningsbomb var ett faktum.

En riktig "stinkbomb" var nu på väg att uppdagas!

Enligt Stefan som har varit en erkänt duktig tennislirare så ska det gamla "kulturmagasinet" byggas om till DC-Lagets nya träningscenter. Och en helt ny hockeyarena istället byggas alldeles bredvid IP i Sundsvalls stad!

"Bajamannen" skulle visst bli ny tränare för oss tills nästa säsong också! Men detta rykte tror jag inte lika mycket på som dom andra jag varit med om att luska fram på denna långa resa!.

Denna "Bajaman" har ställt till med mycket förtret i sina dar och haft mången "ändring" i sikte, så jag är skeptiskt!?

Själv så håller jag nog på att "Molla" blir kvar en säsong till ändå! Eller vad tror ni?!

Älska Timrå IK!
Kommentera