1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577983 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #81979

Sv: Värvningsrykten
mike66: Inre källor säger att Fredrik Andersson träffar ledningen i helgen för att prata " framtid ". Det säger en hel del om var TIK ligger i förhandlingsläget genetmot andra lag som lyckades undvika kvalserien. Däremot är det rätt att inte spänna bågen för högt innan man hade kunskapen om årets utgång. Där får ledningen massor av plus av mig i alla fall.

Det är klart vi ska GASA, men med facit i hand så fårstår man att handbromsen har använts. Vi vill väl älska Timrå IK och inga andra även efter detta år?!

Däremot, och det jag ser som nödvändigt är att man har en vision- en handlingsplan för det som komma skall. Detta verkar vara ett stort problem inom föreningen. Kanske, och troligtvis för att man jobbar för mycket under press och med alltför dålig idé bakom hela miljonrullningen. TIK har (väl?) växt snabbt, kanske i alltför snabb takt för de personer som handskar över föreningen. Det är ingen lek längre, utan blodigt allvar. Trots att man älskar laget ställs högre krav, bättre resultat och framförallt ett tänk som harmonerar med den verklighet vi lever i.
Att alla "andra lagen" satsar innebär inte att TIK ska skuldsätta sig och konka bara för att satsa på att köpa bra spelare.

Vad som- åtminstone i föreningen varit guld värt är hjärtat. Kanske har tiderna förändrats, men där finns grunden. Tycker att årets TIK visat alltför "lite" hjärta ( självklart med vissa undantag). I en relativt liten förening rent ekonomiskt sett, men med ett intresse som överträffar de flesta andra lagen i ES kanske man ska finna nya vägar och ett nytt sätt att se på saker. Bingolotter är en sak ( de som skrattade då, de grinar nu)!

Jag tror att en ny styrelse, med ett "nutänkande" och TIK- hjärta mycket väl kan ( med små medel) göra TIK till ett Övikslag!!

Silly season fortsätter.
Kommentera