1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583215 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #825420

Sv: Någonting är fel, ohyggligt fel...
Per HApps: Det finns en hel del personer som man störde sig på under åttio- och nittiotalet som jag personligen unnar en degradering till Kovlandsserien. Ser man det ur svensk hockeys perspektiv kan det nog också vara bra om lag från städer som Örebro, Borås eller för all del Norrköping tar sig upp till näst högsta serien så intresset för svensk hockey blir ännu större och Hockeyallsvenska stärks publikmässigt och ekonomiskt. Dock - för Timrå IK är det illa om Bobbarna kraschar.

Se på Luleå, de har solklart förlorat på att främst Boden men även Piteå och Kiruna säckat ihop. Förr kunde de scouta spelare på sin egen Norrbottniska bakgård ostört och hade ett antal klubbar med vettiga organisationer som fostrade spelare inom upptagningsområdet.

Inte för att mycket kul kommit från Sundsvall men kan vi hitta en Nordgren och för den delen en Svedberg varannan säsong som vi får första tjing på så är det väldigt bra för oss. Dessutom behövs NSK, Sundsvall och Kovland samt övriga klubbar utan egna hallar för att hålla ungdomshockeyn levande i längden.
Kommentera