1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #82812

Sv: Värvningsrykten
Detta blev nu min absolut sista resa genom landet och jag var ännu inte nöjd på långa "vägar" !

Nog för att det nu var så gått som spikat med alla dessa backar som var värvade, men nog skulle det kunna få plats med en eller två till!

For rätt genom landet och tänkte ta färjan över till grannlandet i Öst via Sundsvall men ack ve och fasa vad jag bedrog mig, färjan hade slutat att gå till Wasa redan för ett antal år sedan! Undra just vart katamaranen tog vägen?! Thailland har jag hört men är inte helt säker på detta!

Iaf så drog jag de 30 milena snabbt som ögat "de norra" upp till Umeå för att därifrån då också titta in i Umeå ishall, men där fanns inget av något större intresse! Som vanligt!

Väl framme i Wasa så drog jag snabbt som attan till Åbo för att där helt oförhappandes stöta på den legendariska Harkimo som visst hade kommit på villovägar! Han verkade fortfarande tagen efter degraderingen för Gnaget och stod inte att känna igen, så jag tog genast chansen att utnyttja situationen!

Han var liksom jag ute efter en Finsk toppback och jag förstod direkt att nu skulle det bli ett riktigt atombombsvärldskrig för att vinna den Finske världsbackens TIKhjärta!

Men som så många gånger förr under resans gång så hade jag mitt triumfkort kvar i skjortärmen,"hjärteräss". Plockade genast fram kortleken och utmanade Harkimo på en äkta Finsk poker.

Vem som vann slaget om Åbobacken står nog ganska klart då jag nu kan brisera denna jättebomb! Vi kommer tills nästa säsong att förvärva över en av Elitseriens starkaste backuppsättningar, eller vad sägs om detta:

B Salming
"Robocop" Samuelsson
PP
Pasi
Anders E
"ÖP"
"DN"
"ST"
"Tjobba", jo det är sant!
David Halvardsson
Wallin
Jindrich
Rajamäki
Sigge
Cassel
Styf
Kommentera