1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581638 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #856837

Sv: Banner
LingaN: "Att dunka ner en spelares skalle i isen är nog om möjligt ännu värre."

Låg mig berätta hur en Timråfan bedömer en situation.

Han kliver upp på morgonen, slår på datorn, hämtar tidningen, läser om någon situation i Aftonbladet/ST och blir helförbannad. Han var inte där, han såg inte matchen på TV, han bemödar sig inte att kritiskt kolla om han hittar någon repris, matchbild, något för att skapa sig en egen bild. Sen sätter han sig vid datorn och spyr galla över internet för att smälta in bland de andra gnällspikarna. Han har fortfarande inte sett situationen och allt som oftast sitter han och skämmer ut sig själv genom att kräkas ut anklagelser som inte är riktigt sanna. Det bästa av allt är att hans eget lag står för minst lika fula saker, men det blundar den gode Timråsupportern för.

Nu har jag hållit mig härifrån större delen av veckan, men inte en enda gång under kvartsfinalserien har jag sett någon större notis över vad de egna killarna haft för sig.

Om man gör en sökning på ordet "filmning" med dess kreativa synonymer i Timråboken hittar man säkert 300 inlägg från er under serien. Undrar hur många av dem som behandlar hur Timråspelarna spelar död i 5 minuter för att mirakulöst återuppstå så fort straffet utdömts (kan vi få låna er massör?). Jag skulle säga 0 inlägg.

Döme dunkar inte Sannys huvud i isen, det såg vi alla som såg matchen på TV. Han tryckte ner Sannys huvud. Visst, inte snyggt. Men inte direkt fulare än armbågen som försökte halshugga Wargh i måndags.

Bort med dubbelmoralen och sluta uppföra er som får. Skaffa er en egen bild av situationerna innan ni vrickar fingrarna vid tangentbordet, ni är ju bedrövligt pinsamma.
Kommentera