1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581752 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #903815

Sv: Clas Ohlson Cup
Har bitit ihop ända sen jag SÅG Sannys knätackling. Kände att det ändå inte hade kommit något konstruktivt ur det om ytterligare en person hade börjat gorma. Nu har den värsta stormen lagt sig och då kanske åtminstone några personer kan se nyktert på saken?

Självklart så ska det mycket till om någon har som ”kall” att åka runt och avsiktligt skada motståndare, det finns inte på denna nivå.
Förmodligen är det så att Sanny befinner sig någonstans mellan vårdslös och tuff. Både han och de egna supportrarna borde nog inse att han är närmare vårdslös på skalan när ”olyckan” varit framme ett par gånger för mycket, eller?

Nog om det, min egentliga poäng med detta inlägg är inte köra ytterligare ett varv i debatten huruvida Sanny är en idiot eller om han är en godhjärtad och otursförföljd kapten. Mitt spörsmål är däremot ”hatet” mellan supportrarna. Jag hoppas och tror att 99% av alla Brynäsare och Timråiter egentligen är av samma åsikt och dom hårdaste orden är riktade till den sista procenten.

Fakta:
Brynäsare blir i stridens hetta orolig när dess potentielle skyttekung kanske blir allvarligt skadad. Man blir även förbannad när det är samme tjomme som tidigare skadat andra Brynäsare.

Orimligt? Nej

Fakta 2:
Dessa inlägg ploppade upp strax efter incidenten:

Ambroo: Mmmmm..... Fick sms från JimmyH: "Sanny knätacklade sönder Brendl. Han lär inte spela på ett tag hehe".
Skarin @ Sundsvall
2007-08-31 18:28

Skarin: Love it!
Ambroo
2007-08-31 18:30

Orimligt? JA!

Så länge den här procenten av ”supportrar” finns kommer vi aldrig kunna lösa nånting. Tråkigt att inte ni som är sunda agerar internt mot dessa.

Ps. SJÄLVKLART gäller det åt båda håll, i detta fall anser jag dock att det borde varit NI som borde varit storsinta och förstått vår frustration och plockat ner er procent. Det hade räckt med ett ”Ajdå, Sanny får nog fan ta och skärpa sig. Hoppas Brendl inte blev allvarligt skadad”

Ps 2: Om Kankaanperäs tackling var ful så fördömer jag den.
Kommentera